Jump to content
Joriz

Rockstar en West Coast Customs presenteren de echte Bravado Banshee!


Al sinds 2001 maakt de Bravado Banshee onderdeel uit van de Grand Theft Auto-reeks. Nu is de 2013 versie van deze wagen die we zullen gaan zien in GTAV nagebouwd door West Coast Customs. De auto is van binnen en buiten geheel nagebouwd en rijdt echt (het is waarschijnlijk een aangepaste Dodge Viper). Het goede nieuws is dat Rockstar Games deze auto weggeeft, het slechte nieuws is dat wij Nederlanders en Belgen helemaal niet mee mogen doen. Wel kunnen we de Banshee in GTA5 gaan tunen bij Los Santos Customs.

gallery_1_5_96800.jpg

De Banshee in GTAV

gallery_1_5_52792.jpg

De Banshee in het echt gebouwd door West Coast Customs

gallery_1_5_83897.jpg

De wagen in het echt van binnen en van buiten!

Wel wat ander cools winnen? Indien je dat nog niet hebt gedaan kan je dan meedoen met de 10-jaar GTAGames.nl-actie en daarmee een Playstation 3 winnen!

Bron: Rockstar Games

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Als je niet bekend bent met GTA V, dan zou je bijna zeggen dat de foto helemaal bovenaan ook in het echt is gemaakt. Echt prachtig om te zien hoe ze een 'fictieve' auto in het echt kunnen nabouwen, tot op de kleinste details. Uiteraard leuk dat men deze auto daadwerkelijk kan winnen, ook al geldt het niet voor ons Nederlanders/Belgen + dat je minstens 18 moet zijn. :puh:

Bewerkt: door Grand Theft Auto TOM

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Netjes gedaan :) Achterlichten zijn een beetje lelijk though...

Hoop dat er een video van 't bouwproces komt, of een aflevering van WCC op Discovery... Zou wel leuk zijn :)

Kan het niet laten om te zeggen dat de vorm van de deuren niet klopt. In het spel zijn ze recht van voor naar achter. Op de WCC auto zit er een knik halverwege. Zal wel iets met het zicht naar buiten te maken hebben, of een of ander belangrijk mechanisch onderdeel(schokdempers?) dat op de originele Viper zo hoog zat dat de achterkant hoger gemaakt moest worden?... Edit: Hmm, originele auto heeft die knik ook... Ze zullen heel het dak + ramen + bovenkant van de deuren wel gewoon origineel hebben gelaten dan...

Erg nice, maar komt het er eigenlijk niet op neer dat dit een gewone (al dan niet dure) auto is, die ze blauw gekleurd hebben met witte strepen, en een ander naamplaatje gegeven hebben?

Nee... Ga maar eens een foto zoeken van een Dodge Viper SRT-10, daar zijn ze mee begonnen.

Bewerkt: door Mythbuster

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Hij ziet er erg goed uit. Als je er een lange tijd op kijkt zie je wel enkele (kleine) verschillen in het koetswerk, maar het blijven ook maar kleine verschillen.

Hoop dat er een video van 't bouwproces komt, of een aflevering van WCC op Discovery... Zou wel leuk zijn :)

Hoop er persoonlijk ook op :puh:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Hoe gefrustreerd zou je wel niet raken mocht je die auto winnen, en je kan er dan vervolgens niet mee uitvreten wat je er wel mee kan in GTA V? Mijn woonplaats telt nul stuntjumps.. :erm:

Andere kant, is wel de eerste versie van de Banshee waarvan je zonder gebruik van mods de motorkap en achterklep kan openen. :7

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

kk strak

Wat een prachtig forum toch hier, inmens tolerant enzo. Misvormde gezichten, gedragsstoornissen, stotteren.. Het maakt niet uit wat je mankeert, iedereen is hier meer dan welkom. :tu: Dus ook gewoon wanneer je lijdt aan typetyfus of wanneer er toetsen op je toetsenbord blijven steken waardoor je berichten er wat vreemd uitzien, het mag allemaal.

Mocht het echter niet het geval zijn dat je "k"-toets vastzit, dan moet ik je toch even wijzen op onze tolerante forumregels. Het kopje "Gedragsregels" vertelt namelijk dat MSN-/Br33zahtaal niet gewenst is hier. Mocht je nu overwegen voortaan hetgeen waaraan je refereert voluit te typen, dan moet ik je helaas teleurstellen. Schelden is namelijk ook niet toegestaan. Gelukkig, mocht je een uitgesproken mening hebben over ziektes zoals kanker, kan je hiervoor altijd een topic starten in Opinie. :tu:


Weer op topic: het is wel jammer dat deze actie niet in Europa is gelanceerd.. Echt heel erg jammer. Ongetwijfeld iets vanwege afwijkende veiligheidsvoorschriften. :erm:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...