Jump to content

Grand Theft Auto: iFruit app


Alchemy

Recommended Posts

W0iosZQ.png

Zojuist heeft Rockstar Games in de iTunes App Store een nieuwe applicatie uitgebracht met de naam Grand Theft Auto: iFruit!

Deze applicatie is op de volgende locatie te downloaden: https://itunes.apple.com/app/grand-theft-auto-ifruit/id697056811?mt=8 en is helemaal gratis!

..maar wat kun je hier precies mee? Wel, dat zal ik hieronder uitleggen.

iFruit is een applicatie voor (voor nu alleen nog) je iDevice (iPhone/iPod/iPad) waarmee je nóg meer en on-the-go kunt genieten van de volledige Grand Theft Auto V-ervaring; je kunt het laatste GTA V-nieuws lezen, inloggen op Rockstar Games Social Club, de sociale netwerk-site LifeInvader bezoek, andere Rockstar Games-apps starten die al op je telefoon hebt staan en ook buiten GTA V zelf interacteren om zo bepaalde in-game diensten te triggeren zoals..

woEFbiE.jpg

De Los Santos Customs-app

Hiermee is het mogelijk om, waar je ook maar bent, je droomvoertuig volledig aan te passen, te tweaken, modden en op te voeren waar je ook bent! Dit houdt dus ook in dat wanneer je bijvoorbeeld onderweg bent naar school, je even snel een custom nummerplaat kunt maken en deze vervolgens kunt bestellen en gebruiken voor Grand Theft Auto V, maar ook Grand Theft Auto: Online!

7ufkDKz.jpgFKgjDqs.jpg

Wanneer je klaar bent met customizen, druk je op de knop Order en wordt je bestelling vervolgens, de volgende keer als je Grand Theft Auto V opstart meteen afgerekend en verzilverd waardoor je meteen met je gepimpte onderdelen aan de gang kan ;), maar dat is nog niet alles..

Chop The Dog

Wanneer je even geen GTA V speelt, moet er uiteraard ook voor Franklin's hond Chop gezorgd worden. In dit geval zal de Chop The Dog-app hiervoor een uitkomst bieden!

In deze minigame zul je voor Chop moeten blijven zorgen: hem dus te eten geven, genoeg water, af en toe met hem spelen en uiteraard trucjes leren. Wanneer je teveel of juist te weinig voor Chop zorgt zal dit van invloed zijn op zijn Happiness-level en uiteraard houdt niemand van een chagrijnige hond..

Maar voor Chop zorgen buiten Grand Theft Auto V om doe je niet zomaar.. wanneer je hem blij maakt, zal dit in-game voordelen kunnen opleveren:

  • Chop zal in-game beter naar Franklin luisteren en hem beter helpen.
  • Chop zal verschillende trucjes kunnen uitvoeren zoals zitten, smeken en pootjes geven wanneer je hem dit via de app goed hebt aangeleerd ;)
  • Hij zal z'n neus goed gebruiken om opzoek te gaan naar hidden items wanneer je de hond uitlaat.
  • En wanneer je genoeg credits verdient met het zorgen voor Chop, dan kun je deze inwisselen voor nieuwe, mooie halsbanden voor Chop!

Kortom, deze applicatie is zeker een verrijking op de Grand Theft Auto-ervaring die je al met GTA V zult krijgen.

Wat denken jullie van deze applicatie en staat 'ie al op je telefoon?

- Alchemy & Haakontje

Bewerkt: door Alchemy
Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 30
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Kenny-Petrovic

    4

  • Bas170

    3

  • HA5H

    2

  • _Night-Men_

    2

444mb? is dat een grap!?!

Inderdaad wel heel erg groot. Zeker als je zo'n iPhone 4 Rev A (ofwel, 8 GB-model) hebt. Had nog 3,2 GB over, nu slechts 2,5. xD Maar goed... Zoveel installeer ik er nou ook weer niet overheen ofzo. En de Facebook-app blijft constant cachen, wat ook al weer zorgt voor verlies van capaciteit. :puh:

Heb de applicatie trouwens even getest en het ziet er heel leuk uit. Op m'n iPhone 4 met iOS 7 niet heel erg vloeiend, maar het is te doen. :)

@.Timothy: I see what you did there. :7

Bewerkt: door Grand Theft Auto TOM
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...