Jump to content
Joriz

IGN geeft Grand Theft Auto V een tien!


Perfecter kan niet volgens IGN. GTA5 krijgt in hun review gewoon een dikke vetten 10. Mede omdat het spel volgens hun zo'n ongelooflijk grote wereld heeft, een verhaal dat je aangrijpt en gevarieerde spannende missies. Blijkbaar heeft het spel geen enkele minpunten (dat zullen we morgen zelf gaan zien). Naast de geschreven review die je op IGN.com kan lezen hebben ze ook een videoreview. Je kan hem hieronder kijken (LET OP: Deze video bevat spoilers!).

Mocht je vanavond toevallig naar de nachtrelease van GTAV gaan. Vergeet dan geen mooie foto's te Twitteren naar @GTAGamesnl.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Ik ben wel benieuwd in hoeverre de media op die martelingsscène zal duiken. Ik ben daar zelf namelijk ook niet zo van, tenzij er echt een hoop revenge achter zit, maar daar zie ik Trevor niet voor aan. Ik vond het kidnappen van Gracie in GTA IV voor mij persoonlijk al een stap te ver. Simpelweg omdat Niko in die missies zijn hele character verliest voor mij. Maar ja, daar heb ik dus persoonlijk dus weinig mee, maar volgens die vrouw is het erger dan die No Russians scene in CoD en heb je hier de keuze niet, dus we zullen zien hoe dat uitpakt.

Verder allemaal goed nieuws natuurlijk. :D

Bewerkt: door SpacyColours

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ik heb ook enkel reviews gezien die GTA V een negen of een tien gaven, geweldig! Ook Power Unlimited, een Nederlands game-tijdschrift, gaf een 100 (ofwel het maximum). Erg speciaal, we kunnen er nu wel van uitgaan dat Rockstar ons met GTA V een historische titel levert die hopelijk nog lang gespeeld en verkocht gaat worden. Het zal het wachten waard geweest zijn, dat is zeker!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

IGN zit bij GTA V nog als één van de weinig games op het juiste pad, voor de rest is het de site genaamd ''I Give Nines'' Polygon.com en gamespot heb ik wat hoger zitten over het algemeen, alleen daar zijn de cijfers van GTA V wat lager van.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Mja, IGN heeft er een handje van om overgehypte games een hoge cijfer te geven. Skyrim kreeg ook al een hoog cijfer, iets wat onterecht is. Gedrocht diablo III idem dito.

Maar dat hoort wel bij de heer Murdoch, daar waar iGN van is. Sowieso moet je reviews altijd met een flinke korrel zout nemen, want vaak zijn ze gesponsord. Take Two zal IGN ook wel een zak geld hebben gegegven om iets positiefs over GTA 5 te schrijven. Zo werkt dat met die gamesites zoals ign en gamespot. Ook metacritic is onbetrouwbaar.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...