Jump to content
Joriz

WikiGTA: Het antwoord voor al je GTAV problemen!


Grand Theft Auto kan soms best lastig zijn. Mede doordat alles in het Engels is mis je soms net die extra uitleg of die ene tip in het Nederlands. Al jaren werken wij daarom met tientallen mensen hierdoor aan WikiGTA, zodat alle Grand Theft Auto's compleet in het Nederlands beschreven staan. Ook voor Grand Theft Auto V zijn diverse WikiGTA-medewerkers waaronder ASPHALT, Big Boss, Kloep, Svenie, Thundercover, Visser23 en .Timothy druk aan de slag gegaan. In minder dan een week tijd hebben ze de helft van de GTA5 missies al uitgebreid beschreven met bijbehorende tips, Staan alle cheats van GTA5 online en hebben ze een complete lijst van alle auto's van GTA5, waarvan een groot deel van afbeelding en extra gegevens, beschikbaar gemaakt.

gallery_1_5_95424.jpg

Daar blijft het natuurlijk niet bij. PatrickW is weer flink in de weer geweest met alle verborgen data van Grand Theft Auto V en hij heeft er weer wat mooie kaarten, zoals hierboven is te zien, uit getoverd. Zo zijn diverse vindplaatsen van het spel al compleet in kaart gebracht. Bijvoorbeeld de kledingwinkels in GTA5, Los Santos Customs locaties en de Ammunation wapenwinkels. Daarnaast is er weer de mogelijkheid om je eigen GTAV kaart in elkaar te klikken.

Heel veel dank dus aan alle mensen die afgelopen tijd en komende tijd heel hard aan WikiGTA werken om al deze informatie beschikbaar te maken in het Nederlands! static.gif

Mocht toch iets niet op WikiGTA dan ben je natuurlijk ook altijd welkom in ons GTA5 missiehulp forum.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Echt top dat er zoveel tijd wordt besteed aan het beschikbaar stellen van zoveel mogelijk informatie in zo weinig tijd. Tenminste, ik vind dat er tot nu toe al best veel op staat, terwijl GTA V net iets meer dan een week geleden uitgebracht werd. Dus complimenten naar het team toe! :)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...