Jump to content

Vice ****


joostm

Recommended Posts

Vanaf 1 oktober 2013 begint het...

GTA Online is dan geactiveerd, en de strijd om Los Santos begint.

Daarom zijn wij ( **** ) op zoek naar crewmembers die ons hier in willen steunen. We zoeken enthousiaste GTA spelers die voor teamwork, humor en een gezellige tijd in zijn. Meld je nu snel aan door middel van een prive bericht, zodat wij je kunnen aanmelden bij de crew. Het is een beginnende crew dus iedereen heeft evenveel kans om zichzelf te bewijzen.

Bewerkt: door Jacky-2007
Link to comment
Delen op andere websites

Beste lezers,

Wie zijn wij, wij zijn 2 GTA fans vanaf het eerste moment dat GTA in 3e persoon werd gespeeld. (zoals de meeste van jullie uiteraard) Door de jaren heen zijn wij trouw aan de serie gebleven, en konden onze lol niet op vanaf het moment dat we met onze vrienden in 1 dezelfde wereld konden rond banjeren. Nu is de tijd aangebroken dat GTA V zijn intrede doet met daaraan vast gekoppeld, GTA Online. De uitgebreide mogelijkheden om bizar veel activiteiten samen te kunnen doen stelt ons niet alleen voor heel veel plezier maar ook voor een klein probleem. We hebben vrij weinig crew members weten te werven, dit mede doordat wij ook trouw zijn aan de ps3(lees: onze vrienden op het ps3 netwerk). Vandaar deze oproep voor mensen die nog een crew zoeken. Op dit moment is onze hiërarchie tree nog niet volledig gevuld. Dat houd in dat wie er snel bij is, een hogere rang krijgt.

Dus zoek JIJ nog een crew, join ons dan nog vandaag!

Link to comment
Delen op andere websites

Beste GTA forum'ers.....

De **** zijn nu al enkele leden dan wel potentiele leden rijker. Dit is goed nieuws voor de crew, echter zijn wij nog steeds op zoek naar meer leden. Meld je nu aan om nog een hoge rang te kriigen. Zorg ervoor dat je in het bezit bent van een rockstar account , en je gamerstag erbij te vermelden in het prive bericht.

Tot snel

>>> Door Jacky-2007: Reclame voor externe groepen is niet toegestaan op het forum. Binnenkort zal er meer bekend worden over hoe je je crew een plek kan geven om rond te hangen op dit forum. :tu: <<<

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...