Jump to content
Joriz

Grand Theft Auto V soundtrack nu op iTunes en Spotify beschikbaar!


gallery_1_5_315182.png

Eindelijk kan je ook makkelijk op je iPod de fantastische muziek van Grand Theft Auto V. De muziek is opgesplitst in meerdere albums. De muziek is zowel betaald via iTunes beschikbaar of gewoon gratis te luisteren via Spotify. Klik op een titel voor een directe link naar iTunes of start hieronder meteen de Spotify speellijsten.

Volume 1: Original Music

Het eerste album bevat een compilatie van de meest nieuwe hippe muziek die Rockstar Games in GTA5 heeft gezet. Het bevat oonder andere de muziek van

Wavves, Twin Shadow and Tyler, The Creator en The Chain Gang of 1974.

Volume 2: The Score

Het tweede album bevat het beste van de dynamische muziek die je hoort tijdens diverse missies in Grand Theft Auto. Dit album bevat de door

Tangerine Dream, Woody Jackson (deed ook al de muziek van Red Dead Redemption en Max Payne 3), The Alchemist en Oh No. Aangezien het spel dynamische muziek bevat is alles opnieuw samengemixt tot een mooi album door niemand minder dan DJ Shadow.

Volume 3: The Soundtrack

Volume drie bevat muziek van unieke muziek van de radiostations uit het spel. Hierop staat onder andere muziek van Bootsy Collins, Flying Lotus, Bob Seger, Jai Paul, Toro y Moi en Waylon Jennings. Op moment van schrijven is nog geen Spotify versie beschikbaar van dit album.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Ik doe niet aan iTunes noch Spotify, waarom kan die meuk niet meer gewoon tegelijkertijd in de winkel worden verkocht?!

Jup, dat was nog leuk toen. Grote muziek winkels rijen vol met CDs. Ik weetniet hoelang zoeken naar een liedje. En nu is het 1,2,3 And i got it.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...