Jump to content
Joriz

GTA: Online komt vanmiddag beschikbaar!


Het is even wachten maar vanmiddag komt Grand Theft Auto: Online eindelijk beschikbaar. Er zal eerst een kleine update beschikbaar worden gemaakt vanuit het Playstation network en Xbox LIVE waarna GTA: Online rond 12:00 beschikbaar komt.

gallery_1_5_15025.jpg

Grand Theft Auto Online speelt zich enkele maanden af voor het verhaal van Grand Theft Auto V

Wil je weten wat ik van GTA: Online vond? Vorige week heb ik New York bezocht om het te spelen. Lees mijn complete GTA: Online meeting verslag. Ben je nog opzoek naar een Nederlandse crew om samen met GTA: Online te spelen check dan ons Crews & Clans fora.

Update: Op de Xbox 360 werkt GTA: Online al! static.gif

Update2: Op Playstation 3 werkt Grand Theft Auto: Online nu ook! smile3.gif

Houd er trouwens rekening mee dat de eerste dagen Grand Theft Auto: Online nog wat kleine bugs kan bevatten en wat (over)belastingproblemen kan hebben. Rockstar Games werkt heel hard aan om beide problemen op te lossen.

Bewerkt: door Thundercover

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Vind het een belachelijke kwestie dit hadden ze veel een veel eerder kunnen zien aankomen.

Zware fail van rockstar.

Al is GTA natuurlijk heel populair had Rockstar Games nooit verwacht dat GTAV in een dag wereldwijd zou worden uitverkocht. Hierdoor hebben veel meer mensen dan verwacht het spel die allemaal tegelijk steeds maar weer proberen in te loggen. Dit veroorzaakt eigenlijk een DDOS naar de servers. Zodra meer mensen correct zijn verbonden zouden de problemen minder zijn.

Natuurlijk weet Rockstar Games nu ongeveer twee weken dat het spel echt veel meer is verkocht dan verwacht. Ze werken met man en macht om alles werkende te krijgen en ze zijn al zeker een week bezig met het bijplaatsen van extra servers.

Waarschijnlijk zal alles binnen een paar dagen beter moeten werken :)

Ondertussen kan je natuurlijk wel nog gewoon GTAV spelen en hier lekker op het forum rondposten.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Aan de andere kant had rockstar en ook take two dit aan zien kunnen komen. Ze hebben zelf die hype erom heen gecreëerd en nu zitten ze de schouders op te halen dat men het niet had verwacht. Dat gaat er bij mij niet in.

Dan hadden ze het spel maar niet zo moeten hypen of men had dan beter met de release van online kunnen wachten todat het wel werkt. Het lijkt erop dat het haastwerk is geweest en men gewoon snel dat online gebeuren erop wilde zetten om zo te cashen. Nu krijgt dit online verhaal een beetje simcity 2013 achtige taferelen. 't is geen goede reclame voor rockstar en take two.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...