Jump to content
GTAGames.nl
Log in om dit te volgen  
.Timothy

Regels: Crews & Clans

Recommended Posts

.Timothy

Crew & Clans - Reglement

Het starten van een crew of clan

Op ons forum is het toegestaan om een crew of clan te beginnen. Wij stellen het forum beschikbaar als thuisbasis voor crews/clans zodat het voor hen mogelijk is om via het forum leden te werven, overleg te plegen en activiteiten te organiseren namens of voor de crew/clan. Wanneer je een crew/clan wil aanmaken open je een recruitmenttopic in het recruitment forum. Zodra jouw crew/clan minstens 5 forumleden heeft (inclusief leiding) mag er een talktopic aangemaakt worden waarin jullie van alles kunnen bespreken over de crew/clan. Wanneer jouw crew/clan goed blijft lopen is het mogelijk dat je uiteindelijk een eigen sub-forum krijgt voor jouw crew/clan. 

 

  • Het aanmaken van een recruitmenttopic
    Een recruitmenttopic plaats je in het recruitmentforum. Leg in het topic uit wat je van plan bent met je crew/clan en wat precies de regels en toelatingseisen zijn. Dit mag je uiteraard zelf bepalen. Maar onze algemene forumregels zijn altijd van kracht. Maak het zo aantrekkelijk mogelijk en heb iets leuks voor ogen zodat jouw crew/clan lang kan meedraaien op het forum. 
  • Het aanmaken van een talktopic
    Een talktopic plaats je in het Online: Crews-forum. Echter, is dit pas toegestaan als jouw crew/clan minstens 5 forumleden heeft (inclusief leiding). In het talktopic kunnen jullie van alles bespreken over de crew of clan en is het ook de plek om activiteiten te organiseren. 

 

Aanmelden voor een crew of clan

Wanneer je een crew/clan zoekt om mee te spelen kun je terecht in het recruitment-forum. Hierin staan recruitmenttopics van de crews/clans die actief zijn op het forum. Als je geïnteresseerd bent kun je jezelf aanmelden voor een crew/clan. Uiteindelijk bepaalt de leiding van de crew/clan of je wordt aangenomen. Zij bepalen ook de regels en eisen. Dit kan per crew/clan dus verschillend zijn. 

 

Geverifieerde status

Wanneer een crew/clan in de ogen van de plaatselijke moderators professioneel en succesvol is en de activiteiten alleen binnen dit forum houdt, zullen de moderators deze crew/clan aanspreken en de geverifieerde status aanbieden. Bij deze status krijg je een aantal luxe extra's waarmee jij de activiteiten van je crew/clans kunt uitbreiden op ons forum. Meer info over de geverifieerde status.

 

In situaties waarin dit reglement niet voorziet, beslissen de GTA Online moderators de verdere gang van zaken.

De GTA Online moderators hebben ten alle tijden het recht om de regels te wijzigen.

Typefouten voorbehouden.

Laatste update: 19 juni 2018

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites
GTAGames.nl
Big Boss

Verzoek aan iedereen om dit topic toch vooral goed door te lezen. Ik heb de voorbije week recruitment topics van verschillende personen noodgedwongen moeten verwijderen, omdat zij niet aan deze voorwaarden voldeden. Deze personen hebben daarover bericht gehad. Om een recruitment topic te mogen starten dien je minimaal 1 week geregistreerd te zijn op GTAForum.nl en je dient minimaal 10 posts te hebben geplaatst op het forum.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites
PrioX

Zojuist is het bovenstaande reglement aangepast. Het is aangeraden om deze opnieuw door te lezen. O.a. zijn bepaalde restricties afgeschaft om het voor iedereen toegankelijker te maken. 

 

Bijhorend nieuwsartikel

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites
PrioX

Zojuist hebben we een nieuwe regeling ingevoerd voor de actieve clans en crews op ons forum. Deze zullen vanaf nu (wanneer ze voldoen aan de eisen) beloond worden met de geverifieerde status waarmee ze een aantal luxe extra's krijgen zoals een eigen subforum, chatroom, galerijalbum en blog. Meer informatie over deze status is hier te lezen, evenals de crews/clans die op dit moment de status dragen. 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites
Guest
Dit onderwerp is gesloten.
Log in om dit te volgen  

  • Recent actief   0 leden

    Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...