Jump to content
Joriz

Check dit uur lange interview met Franklin, Michael en Trevor!


Dit weekend was Comic Con in New York. Al kan je op deze conferentie normaal gesproken heel veel horen en zien over stripverhalen, waren dit jaar ook Shawn “Solo” Fonteno (Franklin), Ned Luke (Michael) en Steven Ogg (Trevor) aanwezig in een uur lang interview met Greg Miller van IGN. De hele zaal zat dus opeens vol met fans van GTA5 i.p.v. het 'normale' publiek. In deze video kan je er achter komen of de acteurs achter de hoofdpersonen van GTAV daadwerkelijk hetzelfde zijn als Franklin, Michael en Trevor. Tevens vertellen ze hoe het was om drie jaar lang samen te werken met de mensen van Rockstar Games en hoe ze het vinden om uiteindelijk in deze meest succesvolle game ooit te komen.

Bron: Steven Ogg Media YouTube

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Toch mooi om te zien dat ze echt een bepaalde chemie hebben. Ze krijgen nu ook een flinke dosis media/waardering voor wat ze doen, ik zie haast nooit zoveel over de voice actors van een game, ook een groot verschil met GTA: San Andreas geloof ik.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...