Jump to content

bad sport


gamerthomas1990

Recommended Posts

  • 4 years later...
Op ‎16‎-‎10‎-‎2013 om 17:54, Big Boss zei:

Na twee (RL) dagen denk ik. Maar als je ondertussen nog Bad Sport dingen doet (persoonlijke auto's opblazen, een job vroegtijdig verlaten, ...) kan dat wel verlengd worden.

2 dgn tot daar aan toe!! maar 2 jaar en 9 maanden en 19 dagen?? en dat door zo`n  hufter van een modder!!! maar wat als een modder jou zioets flikt, dus killed uit jou naam, dan is het toch onterecht??? en wanneer gaan ze dat soort lui nou eens verbannen,?? ik heb meerdere malen melding gemaakt van zo`n modder, en ik blijf ze steeds weer tegen komen, ik wil helemaal geen moneydrops!!! ik wil graag een clean player blijven!! ze moeten echt eens iets gaan onder nemen tegen dat soort lui, het kan en mag niet zo zijn dat zij de dienst uitmaken in het spel, en daarbij  helpen ze de hele brandname van rockstar om zeep, geen wonder dat de meest zijn over gestapt op een x-box vanwege die modders die het hele spel of anders de hele sessie opblazen, en dan doen ze dan uit de naam van een ander, dus iemand die clean speelt, wordt door zo`n klerelijer modder, onterecht in de bad-sport server gegooit 

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...
  • 5 maanden later...

Ik speel al sinds dag 1 in 2013,heb 1 keer in bad sport lobby gezeten voor paar dagen. Is niks mis mee, daar zitten spelers met betere skills is mij opgevallen,vooral in de lucht.

Voor een BS moet je mega veel PV opblazen voordat je een dunecap op krijgt dusja het is net wat jou speelstyle is.

BS is niks ernstigs, is gewoon een "legale" manier van alles doen wat volgend Rockstar niet mag. Je kunt er niet voor geband worden iig.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...