Jump to content

Bad sport - wat vind jij?


Dutchy3010

Recommended Posts

Deze discussie vindt momenteel al plaats op de Rockstar Games website, maar ik ben ook wel benieuwd wat onze leden hiervan vinden.

Op zich vind ik het een prima idee. Het frustreert me mateloos hoe sommige mensen ingame zich gedragen. Ik zie vaak het argument "in GTA mag toch alles?" tegen dit systeem. Dat vind ik ontzettend egoistisch. Hierna zal ik een voorbeeld geven waarom ik het met dit argument 100% oneens ben. De eerste keer dat ik in freeroam kwam, snapte ik er de ballen van. Ik zat zelfs in het pauze-menu wat te zoeken naar de mogelijkheden daar. Gevolg: dood. Rijd ik een beetje rond, gewoon om te kijken. Stap ik uit: dood. Zo een aantal keer achter elkaar vermoord terwijl ik helemaal niets deed en ook absoluut geen intentie had om anderen wat te doen, slechts kijken wat GTA: Online doet. Is dit terecht? Voor zover ik weet krijg je dan geen bad sport rating, maar het gaat mij hier meer om het argument "in GTA mag toch alles". Want zij beletten mij hier om te doen wat ik wil. Dus voor mij geldt dat "in GTA mag toch alles" al niet meer door toedoen van anderen. Is dat eerlijk?

In singleplayer GTA geldt inderdaad "in GTA mag toch alles", maar in multiplayer moet je toch rekening houden met je mede-spelers. Dat schijnen veel spelers te vergeten. Iets wat zij leuk vinden, hoeft een ander nog niet leuk te vinden. In tegenstelling zelfs; vaak als een gamer iets leuk vindt, is dat negatief voor de ander. Vermoord worden, is nooit leuk. Je auto opgeblazen krijgen, is nooit leuk.

Ik ben absoluut voor het Bad sport systeem, omdat het plezier van de een niet ten koste moet gaan van de ander.

Wel vreemd vond ik de reactie dat ik een bad sport zou kunnen worden indien ik solo een missie doe...

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 130
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Michael

    8

  • FcUtreg4Life

    8

  • Big Boss

    7

  • --Simon--

    4

Ik moet toegeven dat ik dit systeem geweldig vind, kijk. Je moet inderdaad gewoon naar je mede-spelers denken, en ze niet de hele tijd overhoop schieten. Heb twee nieuwe vrienden gemaakt op GTA: Online, alleen om je gewoon te gedragen. En ze de optie te geven om wat bij je om te hangen, en Bad sport heeft wel eens mijn auto opgeblazen (waar ik 15.000 had aan besteed :7). maar hij heeft netjes het geld overgemaakt aan mij om de verzekering te bellen, kijk. Dat vind ik wel goed! :bier:

Link to comment
Delen op andere websites

Het bad sport systeem werkt prima. De meest irritante mensen worden gestrafd doordat ze constant auto's opblazen en ik krijg constant 1.000 $ omdat ik mij gewoon gedraag :) Ik blaas af en toe ook wel eens een voertuig op, als iemand mij de neusgaten uit komt, maar dat levert niet meteen een Bad sport op.

Als je gewoon GTA speelt, zul je niet in aanraking komen met Bad Sport, alleen de extreme lui worden goed aangepakt.

Link to comment
Delen op andere websites

Rockstar speelt met het idee om opblazen van de auto's van vrienden en/of crewgenoten toe te staan. Vind ik een prima idee; dan heb je toch sociale druk die voorkomt dat je het te pas en te onpas doet.

Vriendelijk verzoek ook aan de mensen die het een goed systeem vinden om te reageren op de Rockstar pagina. Het lijkt alsof alleen mensen met klachten daar willen reageren.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik ben helemaal voor dit systeem, je krijgt echt geen bad sport als je de anderen niet lastig valt. Ik denk dat de enige negatieve reactie van bad sports komen (of geweest) en dat ze dan komen met: "self defense", als je een auto opblaast ben je nog geen bad sport, je hoeft niet continue iemand z'n auto op te blazen.

Link to comment
Delen op andere websites

Badsport werkt, maar Passive mode werkt totaal niet. Gisteren toevallig ik wilde een missie in mijn eentje doen dus startte de missie en toen stond er dat ik gekickt werd door andere spelers. Volgens mij is dat gewoon een bug. Maar daardoor stond er wel dat ik hierdoor in aanmerking kom voor Badsport. Omdat ik de missie ´´zomaar´´ heb afgesloten.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik zat zelfs in het pauze-menu wat te zoeken naar de mogelijkheden daar. Gevolg: dood.

Dat vind ik dus ook echt niet kunnen. Het staat heel duidelijk aangegeven met "Paused" boven je hoofd en een vlagje op de minimap. Natuurlijk zou dit uitgebuit kunnen worden door spelers die niet dood willen en dan maar snel het pauze menu in gaan, dus dan zou er een soort tijdslimiet op moeten zitten. Na 30 seconden in het pauze menu ben je dan bijvoorbeeld onkwetsbaar.

Link to comment
Delen op andere websites

Zwaar irritant zijn die lui die je de hele tijd killen. Ik kom ze alleenaar tegen.

Ook als je bijv via je mobieltje geld wilt storten moet je een heel eind van iedereen vandaan zitten wil je niet gekillt worden.

Maar ik vind het bad sport systeem heel goed

Link to comment
Delen op andere websites

Ik vind het Bad Sport wel goed.

Alleen wil ik wel eens weten waar je terug kan vinden of je good/bad sport bent?

volgens mij ben ik alleen nog maar good sport geweest, maar vraag me dan ook weer af hoe vaak je die 1K uitgekeerd krijgt, aangezien ik hem pas 4x heb ontvangen. dus dat zou minder als 1x per 48min. zijn.

Spelers die te lang stil staan en niks doen (naar mijn mening) knal ik ook af. Heb er een aantal gehad die maar stil bleef staan, minuten lang. Afgeknalt. :D

als ik lang stil sta komt er toch een timer in beeld dat ik gekicked ga worden wegens inactief zijn. Dus ik snap dit niet helemaal.

Mensen met een vlaggetje/paused daarintegen knal ik ook niet af.

Ben gister ook een aantal keer afgeknalt om niks....1x zou ik net met een ik geloof Ocelot F960 of zo customs in rijden.. :S

Edit: F620 :D

Bewerkt: door Dragon__rage
Link to comment
Delen op andere websites

aan de ene kant ben ik het er helemaal mee eens

maar laatst werd ik achterna gezeten door een hele crew

ik leg sticky bombs neer blaas die lui naar kingdom come en krijg een bad sport waarschuwing

dat vond ik niet zo leuk

als hun niet achter mij aan zitten te vangen hoef ik ze niet op te blazen dus die bad sport vind ik onzin

maar ben nu op het punt dat ik preventief schiet gewoon omdat als ik iemand voorbij loop ik een shotgun in mn rug krijg

Link to comment
Delen op andere websites

Wat betekent dat verrekte hoedje?? had er gister ook 1 met zo'n hoedje in mijn spel...

Dat was een vervelend mannetje

dat betekent dat je bad sport bent , zoals ik nu , en je kan er niet 1 gezien hebben aangezien alleen de bad sports met elkaar mogen spelen , en de ''eerlijke'' mensen met elkaar mogen spelen

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...