Jump to content

Phoeny's Photogenic Map-o-Theque


Phoenyxar

Recommended Posts

  • 3 weken later...
  • Reacties 69
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Phoenyxar

    36

  • PrioX

    5

  • KoningJesper

    4

  • Ezra24rct3

    3

  • 4 maanden later...
Op ‎28‎/‎10‎/‎2015 om 23:16, Phoenyxar zei:

Enkele jaren terug maakte ik eens een knullig mapje van Alexandria en omgeving. Een kaartje dat Philadelphia en diens omgeving moest voorstellen. Ik kreeg eens zin om nog eens een project op te nemen en bij deze de eerste twee kaarten in dit project. Klikbaar voor een grotere versie, zoals altijd.

med_gallery_113271_234_182803.png

lp6pwef.png

nY6aJh8.png

 

Wat een mens toch eens bijleert op een jaar of twee.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 maand later...
Op ‎27‎/‎10‎/‎2013 om 13:42, Phoenyxar zei:

 

Los Vatagos

med_gallery_113271_234_2794718.jpg

Dus enkele weken terug kreeg ik, na Alexandria, zin om deze oude poging tot een GTA-kaart eens nieuw leven in te blazen. Ik heb de kaart wat aangepast en begonnen van een historisch punt om zo de moderne tegenhanger wat meer gewicht en basis te geven.

0TaVt2Y.png

Los Vatagos hoort een -minder belangrijke- Spaanse kolonie te zijn dus heb ik ze ook zo ingedeeld. In het Noordoosten zijn wat vruchtbare vlaktes, maar voor de rest bestaat de archipelago vooral uit heuvels en scherpe rotsen. Capa Aguilar functioneerde als een belangrijk fort in de Caraïben en diens restanten zijn later ook nog zichtbaar.

 

yGcQzOj.png

En dan het concept voor de huidige situatie. Het zal niemand verbazen dat zo'n kaart volledig tekenen tijd neemt en dus ben ik begonnen met een concept om mij wat overzicht te geven. Eind 19e eeuw worden er in de heuvels van Colinas del Sol bauxietaders gevonden. Zelf onbekwaam (en vooral bij gebrek aan middelen, het eiland heeft al oppervlaktegroeves) om deze operatie te starten verkoopt het Congres van Los Vatagos de gronden voor 50 jaar aan het Amerikaanse Bullmore Mining Co (ik had verwacht dat de GTA-reeks met diens groeves en mijnen wel mijnbedrijven had, maar nee dus) waarna de gronden terug verhuurt worden. Deze operaties zorgen voor een influx aan Engels- en Duitstalige migranten in de hierna opgerichte provincies Bauxita, Clarkson en Mornington - voorheen nagenoeg lege gebieden. De oliecrisis van 1973 is een klap voor de economie op het eiland en de mijnoperaties stagneren, coca-plantages worden frequenter rond El Mane en op Los Nandos en Drugston na staan de steden op het rand van bankroet. De criminaliteit is in concordantie hiermee gestegen en het eiland is te klein om de drugsflow in en rond het eiland te controleren.

 

Dit is Los Vatagos en voor mij klinkt het een fantastische locatie voor een GTA, als ik ooit de kaart afkrijg deel ik die hier dan ook.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...