Jump to content
LibertyKillerZ

Join de LibertyKillerZ Crew!


header2013.png

Al druk bezig met het vergaren van Reputation Points in GTA:Online? Wist je dat je meer RP verdient als je samen met crewleden speelt? Het joinen van een Social Club Crew is dan ook ontzettend handig, je speelt gezellig met bekende crewleden en vergaart ook nog eens extra RP. LibertyKillerZ is zo'n Social Club Crew waar je terecht kunt voor je wekelijkse dosis multiplayer events op de Playstation 3.

Sinds de release van GTA IV in 2008 organiseert LibertyKillerZ verschillende multiplayer events en toernooien die ook live worden uitgezonden. Wij beschikken, naast een Social Club Crew, over een eigen community met extra functies en activiteiten die gelinkt staan aan de multiplayer van GTA. Zo kun je meer dan 80 unieke challenges voltooien, leden uitdagen voor een duel, een event organiseren, LibertyDollarZ verdienen voor het leaderboard, je zelfgemaakte missies uit GTA:Online delen met je crewleden en je account koppelen met Social Club om je GTA:Online statistieken te showen aan anderen.

We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe leden die onze crew willen versterken. Aanmelden? Bezoek dan onze website www.libertykillerz.com voor meer informatie en hopelijk zien we je snel online in Los Santos! :-)

LibertyKillerZ

Grand Theft Auto V Multiplayer Crew

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...