Jump to content
Joriz

Koop Grand Theft Auto IV: Complete Edition met 75% korting!


Voor de mensen die GTA4 en de bijbehorende DLC nog niet hebben gespeeld heeft Steam nu nog voor enkele uren een goedkope aanbieding. Kortom jou kans om kennis te maken met Niko Bellic die door zijn neef Roman Bellic wordt uitgenodigd om naar Amerika te komen om ook te leven in de American Dream. Natuurlijk blijkt het allemaal niet zo makkelijk. Roman Bellic is een fantast die eigenlijk in een vieze kamer lijkt te wonen en werkt als taxichauffeur en zul je dus als Niko Bellic al snel de schuldeisers van Roman 'weg moeten halen'. Wat klein begint lijdt tot een heel divers verhaal met missies voor gangs, corrupte politie en zelfs de CIA.

Bij de complete edition zit ook nog is het verhaal van motorbende The Lost (GTAIV: The Lost and Damned) en natuurlijk het kleurrijke totaal over the top (gouden helikopters!) The Ballad of Gay Tony inbegrepen.

De PC trailer van Grand Theft Auto IV

Tot 17:00 is Grand Theft Auto IV: Complete Edition te koop op Steam met 75% korting voor maar €7,49. Tevens kan je GTA4: Complete Edition kopen bij je lokale gamewinkel voor circa €22,00.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...