Jump to content
Joriz

Beat Down onderzocht de activiteit van de gangscene!


gallery_1_5_32063.png

Op GTAGames.nl zijn een heleboel gangs actief die op hun eigen wijze invulling geeft aan het forum. Een deel speelt bijvoorbeeld regelmatig Multi Theft Auto & GTA Online en een ander deel is weer actief op het forum in allerlei discussie of heeft zelfs zijn eigen blog of forum. Ook zijn de gangs betrokken bij een heuse gang battle, waarmee ze hun eigen territorium binnen het forum dienen te verdedigen.

De Beat Down gang heeft daarom maar is onderzocht hoe actief al die gangs door het jaar heen op het forum zijn. Tot in de late avonduurtjes is er druk aan gewerkt wat uiteindelijk de mooie grafiekjes heeft opgeleverd.

Natuurlijk wordt jouw gang kennis over de gangs op GTAGames.nl ook getoetst in de bijgesloten quiz. De winnaar van de quiz gaat niet alleen voor de eer, maar maakt ook nog eens kans op een prachtige GTAGames.nl muismat en GTAGames.nl stickers!

Alle gang cijfers kan je inzien in de Beat Down Blog

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Allemaal leuk om te lezen. Vooral fijn om te zien dat de meeste gangs waar ik lid van was (of heb opgericht) het ook wel goed deden, op Hustlers United na dan, daarmee kenden we in 2013 een dieptepunt. Sans Scrupules doet 't goed, The Los Santos Crew doet 't goed en The Network doet 't goed. Altijd mooi natuurlijk :D

Bedankt aan Beat Down, en hopelijk komen we allemaal met nog betere statistieken in 2014. :tu:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...