Jump to content

De volgende GTA: Wensen


PrioX

Recommended Posts

  • Reacties 68
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Vahnstad

    5

  • Phoenyxar

    4

  • Kaitjee98

    4

  • JohanManke

    4

Wapens.

GTA V heeft al een breed scala aan wapens, dus ik heb niet een echt specifiek idee wat voor wapens er nog toegevoegd moeten worden.

Maar, het liefst zou ik de kettingzaag en de vlammenwerper terug willen zien in toekomstige GTA's.

Voertuigen.

Meer Off-Road of plattelandsvoertuigen zouden wel een leuk initiatief kunnen zijn.

Opdrachtgever.

Maffiabazen, corrupte agenten/detectives. En natuurlijk je bondgenoten/vrienden.

Protagonist.

Een onbekende zakenman of een nieuwkomer.

Vijanden van de protagonist.

Gangs van de sloppenwijken, fabrieksbazen van illegale fabrieken.

Mijn verhaal zou zijn.....

Je bent een volledige, onschuldige zakenman die net is verhuist naar een andere stad. Verder zoek je een leuke, en een nieuwe baan,

maar helaas zijn er niet zoveel leuke banen. Langzamerhand werk je je in de schulden, en daardoor kom je in aanraking met de

onderwereld (bijv: Gangs, corrupte mensen). Je werkt voor belangrijke maffiabazen en de corrupte FBI/politie.

Verder probeer je te ontsnappen aan de onderwereld, maar hoe....

Mijn favoriete stad/locatie zou zijn...

Het liefst zou ik een soortgelijke stad als Detroit, als locatie willen hebben. Omdat het een perfecte locatie is voor een GTA.

Maar, Las Vegas zou ook wel een leuke plek kunnen zijn. Je hebt daar overigens ook Casino's, Neonverlichting en interessante monumenten.

En ik wil ook nog...

Meerdere soorten weersverschijnselen, bijv: waterhozen, mega grote zandstormen, heftige onweersbuien.

Bewerkt: door bountyskull_10
Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 year later...

Wapens

Gebruikelijke scala, voornamelijk aan te komen door illegale wapenhandel, kan misschien ook een belangrijke rol spelen in het verhaal

Voertuigen

Tsja, niks speciaals

Opdrachtgevers

Mensen van bevriende bendes, familie, maar ook rivaliserende bendes

Protagonist

Een jongen van Marokkaanse afkomst

Vijanden van de Protagonist

Politie en andere bendes

Mijn verhaal zou zijn..

Mocro-war (zal later uitgebreider vertellen)

Mijn favoriete locatie / stad zou zijn..

Amsterdam en dan misschien nog andere (Europese) steden. Denk aan Antwerpen, Brussel, Parijs etc.

Een GTA met een heel sterk en duister verhaal, maar ondertussen ook een interessant wereld waar veel te doen is. En belangrijk, veel interieur. Misschien wel het belangrijkste; De R*-editor, maar dan nog uitgebreider, samen met een zwaar verbeterde en uitgebreide versie van de Director Mode

Bewerkt: door KoningJesper
Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 maand later...

Wapens:

- Nvt.

Voertuigen:

- Nvt.

Opdrachtgevers:

- Corrupte politieagenten, maffia bazen, drugsdealers en Tommy Vercetti.

Protagonist:

- Een politieagent die criminele wereld terecht komt.

Vijanden van de Protagonist:

- Ex corrupte partner en plaatselijke bendes.

Mijn favoriete locatie / stad zou zijn:

- Vice City, Chicago, Vancouver of Montreal.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 8 maanden later...

Het is alweer een tijdje geleden dat iemand hier gepost heeft. Dus laat dit leden aanmoedigen om hun wensen te delen. smile3.gif

Wapens

>> Eigenlijk alles wat er beschikbaar was in GTA IV en GTA V. Natuurlijk ook nog een aantal klassiekers zoals de Flamethrower en de Chainsaw.

Voertuigen

>> Een goede balans van alles. Dit is ook een beetje afhankelijk van de setting. Ik hoop in ieder geval dat de Buffalo terugkeert en leuke muscle cars.

Opdrachtgevers

>> Interessante personages zoals Donald Love en Ray Boccino. Natuurlijk ook karakters als Yusuf Amir en Roman Bellic zijn welkom die flink wat humor met zich meebrengen.

Protagonist

>> Ik zou sowieso graag één hoofdpersonge zien. Ik vond GTA V niet interessant genoeg door het wisselen van karakters. Ik heb liever een personage als Niko Bellic.

Vijanden van de Protagonist

>> Ik zie graag vijand als Dimitri Rascalov, iemand die je heel de verhaallijn blijft irriteren waardoor je gewoon haat krijgt voor hem/haar.

Mijn verhaal zou zijn..

>> Ja moeilijk. Ik heb in het verleden wel is mijn fantasieën losgelaten over een mogelijk verhaal. Zolang het een beetje realistisch is en gefocust op wraak klinkt het bij mij al goed in de oren.

Mijn favoriete locatie / stad zou zijn..

>> Ik hoop op een terugkeer naar Vice City, uiteraard in de jaren 80. cool2.gif

En ik wil ook nog...

>> Een goede multiplayer die de vrijheid van GTA terugbrengt. Ik vind dat GTA Online iets te veel uit restricties en PvP bestaat. Ik zie liever een goede combinatie van de MP van GTA IV en RDR.

Link to comment
Delen op andere websites

Wapens

Van mij mag het wapenpakket uit EFLC wel terug komen. Dit was naar mijn idee wel een leuk wapen pakket. In GTA V werd mij de keuze te reuze.

Voertuigen

De echte klassiekers uit de GTA Serie mogen absoluut niet ontbreken. Zelf zou ik graag ook nog wat meer duurdere auto's terug zien. Een variant op een Maybach, Volvo, Porsche of juist ook iets als een Tesla als de volgende GTA in het heden of toekomst afspeelt.

Opdrachtgevers

Je kunt veel kanten hier mee op en het is ook maar net wat je liever hebt. Mij spreekt het zelf wel aan om voor verschillende families te werken en dat de dons dus je opdrachtgevers zijn.

Protagonist

Waar ik vooral wil waken is dat er wederom meerdere protagonisten zijn. De karakters waren drie compleet verschillende types waarvan Franklin toevallig werd getroffen. Als ze dat beter kunnen uitwerken heb ik er niet zo'n bezwaar tegen. Anders een stoere vent met een verleden.

Vijanden van de Protagonist

Als ik voorbouw op de opdrachtgevers is het wel geschikt om een opdrachtgever als antagonist te doen.

Mijn verhaal zou zijn..

Hoofdpersoon begint met ontvoerd te worden door een maffia. Komt op vrij voeten, maar moet daardoor wel opdrachten uitvoeren. Uiteindelijk blijkt dat je genoeg bent gebruikt en daardoor moet worden vermoord. Jij vlucht en zoekt connecties in een andere stad/deel. Een belangrijk familielid van je wordt gedood. Dan is het tijd om wraak te nemen en je grootste vijand uit te schakelen.

Mijn favoriete locatie / stad zou zijn..

Vice City, die sfeer was optimaal.

En ik wil ook nog...

Iconische muziek in GTA!

Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 year later...

Wapens

Arsenaal ala Vice City/TBoGT. Kettingzagen en katana's, gouden uzi's & P90's, automatische shotguns en M60's & miniguns. 

 

Voertuigen

Sowieso de classic voertuigen in een moderne jas. De infernus, cheetah en turismo alleen classic look, paar snelle race motors, mooi sportwagens en cabrioletjes, en luxe helikopters en vliegtuigen. Buiten dat gewoon de basic shit zoals iedere GTA. 

 

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers moeten via de andere beschikbaar komen, zoals vroeger. Business partners die graag iemand nodig hebben die het vuile werk op wil knappen voor weinig geld. Denk aan rijke criminelen en miljonairs maar ook personages die zich beter voordoen dan ze werkelijk zijn: iets van een priester die kinderen ontvoerd of een burgemeester die stiekem drugs de stad in en uit helpt. Verder graag Yusuf Amir, Jock Cranley, Thomas Stubbs. 

 

Protagonist

Een soort Niko Bellic met een vleugje Luis Lopez. Een gozer die voor persoonlijke redenen de stad op zoekt, vervolgens keihard met de onderwereld in aanraking komt en daarna klusjes voor grote criminelen gaat doen om macht en geld op te bouwen, om hiermee zijn eigen doelen te kunnen bereiken waar hij voor gekomen is. 

 

Vijanden van de Protagonist

Ik vond wat GTA IV deed heel sterk. Niko komt naar LC om wraak te nemen op de man die zijn vrienden in het leger omver heeft geschoten. Maar tijdens zijn zoektocht vijanden maakt die hem niet met rust laten. In de volgende gta zou ik de Antagonists een machtige drugsbaron en een politie officier ala Frank Tenpenny doen. Een machtige kartel leider die de stad in zijn greep houd en de politie die het verdedigd, onder de neus van de burgemeester(?) door. Dat zou echt voor lijpe taferelen en grootse haatgevoelens zorgen. 

 

Mijn verhaal zou zijn..

Protagonist komt naar Vice City voor een persoonlijke reden. Hij word bij aankomst onderschept en ontvoerd door een groep criminele. Vervolgens verklaard de protoganist dat hij van een bepaalde familie is en word hij vrij gelaten en als gast welkom geheten. Hij word in contact gebracht met machtige mensen die de Protagonist constant in contact brengen met andere machtigere mensen. Tijdens deze klusjes word hij zwaar gedwarsboomd door de politie, en na een aantal klussen flink genaaid door het hoofd van het machtige kartel. Dit gebeurd vlak voordat de Protagonist genoeg geld en mogelijkheden heeft om zijn doel te volbrengen waarvoor hij gekomen was. 

 

Mijn favoriete locatie / stad zou zijn..

Vice City, duh

 

En ik wil ook nog...

Yusuf Amir, jaren 80 radiozender, helikopter missie waar ze uit de zijkant kan schieten, shootouts met goede achtergrond muziek, meer positieve sensatie

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...