Jump to content
Jacky-2007

Xbox 360 meeting een succes!



Het gisteravond in San Andreas georganiseerde X-Mas Event is een succes te noemen! Gtaforum.nl leden verzamelden zich in een in eerste instantie zon-overgoten Los Santos, en vermaakten zich in eerste instantie prima met het vergelijken van wagenparken en een invasie van de gevangenis in Blaine County. Totdat er een lid aanhaakte die dan toch kon vertellen dat bij hem op het beeldscherm het helemaal niet zon-overgoten was, maar grauw en bedekt met een laagje verse sneeuw. Alle aanwezigen schakelden snel uit en weer in, en lieten zich verrassen door een wit San Andreas!


0_0.jpg




Deze onverwachte kerstsfeer gaf een hoop plezier, er werd uitgebreid gedrift en rondgescheurd door de sneeuw! Kerstmutsen en -maskers, kerstkleding, kerstmannen- en kerstelven-pakken, het was er allemaal bij! Uiteindelijk werd het gewoon twee uur 's nachts voordat de eerste deelnemers toch uitlogden en voor hun nachtrust kozen om vervolgens vandaag te gaan genieten van de Kerst. Uiteraard ging niemand weg voordat er een mooie groepsfoto was gemaakt. Met sfeervuurtje erbij maakte het de avond compleet!


0_0.jpg

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...