Jump to content
Joriz

GTA San Andreas Mobiele Trailer nu online!


Daar is hij dan eindelijk! Een speciale trailer voor de release van de mobiele versie van Grand Theft Auto San Andreas. Het spel was al sinds december beschikbaar voor iOS en Android, maar nu zou hij het ook op de Amazon Kindle moeten doen. Vanwege deze speciale reden heeft Rockstar Games zojuist de bovenstaande trailer vrijgegeven. smile3.gif

In het spel maak je kennis met de jaren 90 en de toen ook vele bekende problemen en bekende acteurs. Zo hoor je Samuel L. Jackson (Officer Tenpenny in het spel) door je smartphone heen praten als hij hoofdpersoon Carl Johnson bij zijn zeer corrupte politiezaakjes betrekt, van daaruit raakt Carl Johnson steeds meer betrokken bij de criminaliteit van San Andreas. Mocht je trouwens niet uit een bepaalde missie komen dan kan je altijd terecht op WikiGTA waar we alles van GTA San Andreas, inclusief tips, al voor je hebben beschreven!

Goed nieuws trouwens voor de mensen die modificaties maken. Deze modificaties lijken ook (deels) op smartphones te werken aangezien er een grote overeenkomst in bestanden is!

GTA San Andreas is te downloaden in de AppStore en Google Play voor slechts €5,99! De Windows Phone versie komt er binnenkort aan.

Bron video: Rockstar Games

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Ik heb de game uitgespeeld op mijn Xperia Z zonder cheats, sommige missies gaven te veel lagg (zoals end of the line) waardoor de settings lager gezet moet worden, houdt daar rekening mee!

Voor de rest echt een top spel, heb hem nu voor iPad, Android, PC én PS2 (allemaal uitgespeeld) :)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Nu dat die beschikbaar is in de Play Store zit ik er wel sterk over na te denken om hem ook weer binnen te halen.. Iemand die hem al heeft uitgetest op een Android-phone?

Misschien een idee om deze video's eens te bekijken:

Daarbij worden vier verschillende Android-toestellen getest. Onder het profiel van de uploader zijn tevens soortgelijke video's te vinden van deze tests op andere toestellen (inclusief de Galaxy S3). :puh:

Overigens weer leuk dat Rockstar Games speciaal een nieuwe trailer toont om GTA San Andreas op de mobiele toestellen te promoten. :)

Bewerkt: door Grand Theft Auto TOM

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Heb m gedownload op mn nieuwe iPhone 5S, maar speel het niet. Dat apparaat verfikt bijna na 5 minuten spelen. Zonde.

Omruilen voor een nieuwe? Want zelfs mijn iPhone (de 4s) kan GTA San Andreas prima aan zonder dat hij begint te haperen of dat het toestel heet wordt. Je voelt wel duidelijk na een paar minuten de warmte, maar niet zodanig dat het onmogelijk is hem nog vast te houden. :puh:

Wel weer jammer dat Windows Phone weer wordt gepasseerd, terwijl het OS wel steeds meer aan marktaandeel wint. Wellicht komt daar nog een versie voor. Ben toch benieuwd hoe het speelt op een Lumia 620;)

Huh, hoe bedoel je? Windows Phone wordt niet gepasseerd, maar alleen even uitgesteld. Simpelweg omdat software/een game voor ieder besturingssysteem anders ontwikkeld wordt. Voor Windows Phone is blijkbaar meer werk nodig, maar GTA SA komt wel naar dit OS. Met Android is dat altijd hetzelfde verhaal.

Veel ontwikkelaars geven prioriteit aan iOS, gevolgd door Android en steeds vaker komt daar als laatste ook nog Windows Phone bij.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...