GTAGames.nl
Log in om dit te volgen  
Volgers 0
Joriz

51ste The Lazlow Show online!

2 berichten in dit onderwerp

Na maar liefst acht maanden wachten, omdat Lazlow te druk was met GTA5, is er eindelijk weer een nieuwe Lazlow Show. Lazlow werkt sinds GTA3 bij Rockstar Games mee aan onder andere de Grand Theft Auto serie waar hij is te horen op de fictieve radiozenders waaronder Chatterbox en Integrity 2.0. Naast zijn werk bij Rockstar Games heeft Lazlow ook een paar keer in het jaar samen met zijn vrienden Reed Tucker en Big Wayne een eigen radioprogramma met de naam The Lazlow Show.

Dit weekend is een nieuwe heftige aflevering opgenomen die vanaf nu te luisteren is. In de aflevering verteld vooral Big Wayne hoe slecht het eigenlijk met hem ging tijdens de vorige Lazlow Show, dat hij is opgenomen in het ziekenhuis (wat hij volledig net voor de Obama care heeft moeten betalen) en dat hij daarna het licht heeft gezien. Veel luisterplezier (NSFW!) smile3.gif

Hierboven is de 51ste Lazlow Show (helaas zonder beeld) terug te

luisteren

LET OP: De Lazlow Show bevat inhoud voor volwassenen en wordt gehost door mannen die zich gedragen als kinderen. Luisteren dus geheel op eigen risico!

De mash-up muziek die bij deze aflevering zit is gemaakt door DJ Schmolli. Wanneer de volgende Lazlow Show wordt opgenomen is helaas onbekend. Blijkbaar is Lazlow heel druk bezig met de aangekondigde Grand Theft Auto V DLC?!?

Bron: Lazlow.com

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites
GTAGames.nl

Waoh. 207 minuten is mij toch wel iets te lang ;)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om te kunnen reageren

Een account aanmaken

Registreer je voor een eigen account. Het is snel en makkelijk!


Nu registreren

Inloggen

Heb je al een account? Log hier in.


Nu inloggen
Log in om dit te volgen  
Volgers 0

  • Recent actief   0 leden

    Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.