Jump to content
  • Sign Up
GTAGames.nl
Sign in to follow this  
Joriz

Kijktip voor vanavond: Louis Theroux in Los Angeles


Leden op GTAForum.nl klagen dat ze Los Santos soms eentonig, oppervlakkig en saai vinden. Echter zie ik dit enkel maar als compliment naar Rockstar Games. Los Angeles, de stad waar Los Santos is op gebaseerd is ongeveer even groot als de randstad. Iedereen pakt er voor alles de auto (ook voor een pak melk bij de winkel om de hoek) en vele inwoners werken in de entertainment industrie of willen er heel graag werken. Dit is ook heel goed te zien in GTA5 bij bijvoorbeeld Tracey die ondanks gebrek aan talent toch heel graag beroemd wilt worden.

Natuurlijk is het de vraag of deze vooroordelen over Los Angeles waar zijn. Britse documentairemaker Louis Theroux (die eerder in Amerika bij Amish, geloofsfundamentalisten en neonazi's belande) had het wel gehad met het Londens weer en besloot dus te emigreren naar Los Angeles om daar uit te zoeken hoe het daar zit met het luie oppervlakkige leven.

med_gallery_1_5_115294.jpg

Louis Theroux spreekt het publiek toe op een conferentie - Foto:

IAB UK

In de nieuwe documentaire loopt Louis Theroux onder andere meerdere weken rond Cedars-Sinai Medical Center (Mount Zonah Medical Center in GTA5), wat één van de duurste ziekenhuizen van Los Angeles is. Tevens kijkt hij hoe rijke dames een zwerfhond adopteren, totaal verwennen en dan voor een spuitje naar de dokter brengen omdat zwerfhonden opvoeding toch niet heel makkelijk is.

Daarnaast komen natuurlijk nog vele andere vooroordelen over Los Angeles in de documentaire aan bod. Daarom wil ik deze documentaire als kijktip aan jullie meegeven aangezien dit extra duidelijk maakt dat Rockstar Games helemaal niet mis zit met door hun geparodieerde Los Angeles. smile3.gif

De eerste aflevering van Louis Theroux's LA Stories, City of Dogs, is vanavond te zien om 22:00 (Nederlandse tijd) op BBC Two.

Bron: BBC News

Foto Louis Theroux: IAB UK

Share this post


Link to post
Share on other sites
GTAGames.nl

Recommended Posts

GTA5VehicleFreak

Mijn voorkeur gaat eigenlijk uit naar de Classico :sigaar::bier:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lars
Tevens kijkt hij hoe rijke dames een zwerfhond adopteren, totaal verwennen en dan voor een spuitje naar de dokter brengen omdat zwerfhonden opvoeding toch niet heel makkelijk is.

:t

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kaitjee98

Mijn voorkeur gaat eigenlijk uit naar de Classico :sigaar::bier:

+1 Wie kijkt er nu zo'n slome documentaire als de wedstrijd van het jaar op tv is? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
TerrorMau5

en dan wil hij daar ook nog geld voor krijgen ook zeker ik ga ook wel ff naar polen kijken hoe dom ze daar zijn en maak er filmpjes van asjeblieft zeg :duh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...