Jump to content
Joriz

Dit weekend is het GTA Online 'the High Life Event Weekend'!


gallery_1_5_31842.jpg

Slinger je console maar weer aan voor GTA Online, want van vrijdag 16 mei t/m zondag 18 mei is het nieuwe GTA Online event weekend. Dit weekend is natuurlijk helemaal in thema van de sinds dinsdag beschikbare High Life Update. Tijd dus om extra veel GTA$, RP en prijzen bij elkaar te spelen tijdens de Nederlandstalige GTA Online meetings op ons forum.

DUBBELE GTA$ UITBETLAING OP HIGH STAKES IMPROMPTU RACES

Een gokje tijdens een race kan nooit kwaad nu je met de freeroam Impomptu Race dubbele GTA$ ontvangt. Pak dus je snelste wagen en versla andere in de freeroam wereld door als eerste bij het afgesproken punt te zijn.

GOK LIMIETEN VERHOOGD OP ALLE JOBS

Wil je extra snel van je geld af (of extra snel geld verdienen) gok dan op je medespelers een bedrag tot $10,000 voor het spelen van een job.

TRIPLE RP VOOR GOLF EN TENNIS

Toon aan dat je echt stijl en klasse hebt en ga tennisen of golfen in GTA Online. Ontvang daarmee drie keer zoveel RP als normaal. Dit betekend dat je met een birdie tijdens het golfen maar liefst 600 RP krijgt en met een hole-in-one maar liefst 3000 RP.

EVENT CRATE DROPS

Die kratten gaan weer vallen. Zorg dat je het eerst bij de gedropte kratten bent en haal de exclusieve voorwarepen eruit waaronder grote RP bonusen, GTA$, heavy-duty RPGs, miniguns, sticky bombs en meer.

Zorg er wel voor dat je een snelle heli hebt, anders heeft iemand anders dus die krat al te pakken.

#HIGHLIFE SNAPMATIC WEDSTRIJD

Rockstar Games laat ons weer creatief bezig zijn. Tag je in GTA Online gemaakte snapmatics met #HIGHLIFE en maak kans op één miljoen GTA$ en een exclusieve HIGHLIFE nummerplaat. Rockstar Games kijkt hierbij naar de meest epische, meest creatieve, meest amuserende en meest kunstzinnige snapmatics. In totaal geven ze vijf keer deze prijs weg. Natuurlijk zijn er wel kleine lettertjes. Al mogen wij Nederlanders en Belgen gelukkig weer mee doen.

gallery_1_5_65362.jpg

EVENT WEEKEND LIVE STREAMS

Rockstar Games gaat weer streamen op hun eigen Twitch accountop vrijdag tussen 22:00 en 24:00 Nederlandse tijd. deze keer is Rooster teeth the gast. Ook zal personeel van Rockstar Games in diverse lobbies te vinden zijn om gezellig mee te spelen.

SOCIAL CLUB EVENT SWEEPSTAKES

Naast het bovenstaande geeft Rockstar Games weer wat mooie merchandise weg. Geef je op via de High Life Social Club Event Sweepstakes. In totaal geven ze vijf prijzenpakketten weg met een GTA Five golfclub en daarnaast nog 10 prijzen met een GTAV T-Shirt. Enige wat je hoeft te doen is je opgeven via socialclub.rockstargames.com/events

gallery_1_5_48384.jpg

Natuurlijk zullen wij Nederlanders ook weer flink streamen in de chat en worden er diverse grote en kleine meetings georganiseerd. Kijk voor de georganiseerde meetings in het meetingoverzicht.

Bron: Rockstar Games Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Vervolgens moet je nog ff 'n finish op de map plaatsen en die speler(s) uitnodigen. Zodra deze 'm accepteren is het vrij racen naar de finish. Levert helaas alleen geen ene F*** op (slechts $200,- per race, dit weekend dus $400,-) en ze tellen ook niet mee in het aantal races dat je moet winnen om bepaalde upgrades te unlocken.

Bewerkt: door FcUtreg4Life

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

TRIPLE RP bij tennis en golf , het is alleen jammer dat 90% de server verlaat op moment dat ze gaan verliezen met als gevolg geen RP had gisteravond een potje golf kunnen uitspelen 6800RP. Als er mensen zijn die wel tegen hun verlies kunnen voeg me toe op de PS3

YNWA_FR_WSNBM

hopenlijk kan ik nog wat RP erbij verdienen :)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Dacht ik vanochtend even mijn bankrekening weer op te krikken - nadat deze door de DLC weer behoorlijk was gekrompen - liggen de missions servers eruit!

Ik ben benieuwd wat de reden daar van is, iemand een idee of iets vernomen?

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...