Jump to content
Joriz

Dit weekend is het GTA Online I'm not a Hipster weekend!


gallery_1_5_71422.jpg

Met de release van de I'm not a Hipster Update voor GTA Online is het natuurlijk weer tijd voor een speciaal weekend waarin je allemaal leuke extra's kan verkrijgen! Rockstar Games heeft namelijk van 20 juni t/m 22 juni wat speciaals gepland!

ELKE DAG EEN SPECIAAL T-SHIRT!

De mensen die dit weekend tijdens het event weekend online zijn worden extra beloond doordat je elke dag een speciaal T-shirt kan verkrijgen. Vrijdag is het Bitch'n Dog Food T-shirt vrij te spelen, op zaterdag het Vinyl Coundown T-shirt en op zondag het Homies Sharp T-shirt.

Elk T-shirt is te verkrijgen via de kledingwinkels op de betreffende dagen. Als je op de betreffende dag het T-shirt hebt kan je die voor altijd blijven gebruiken.

DOUBLE GTA$ OP DE "I'M NOT A HIPSTER" EVENT PLAYLIST

Er is dit weekend ook een speciale playlist die je helemaal door kan spelen waarop je dubbel GTA$ kan verdienen. Je kunt de playlist starten via het Online menu en dan onder Playlists de Rockstar Created playlist te selecteren met de naam I'm not a hipster event.

TRIPPLE RP EN QUADRUPLE GTA$ OP 3 NIEUWE GANG ATTACKS

Door Mirror Park, Chumash en East Vinewood lopen veel ongure types rond die met nieuwe gang attacks maar al te graag op je willen schieten. Je ontvangt drie maal RP op het neerknallen van deze vijanden en een krat met vier keer zoveel GTA$ als je de betreffende gang attack hebt verslagen!

DOUBLE RP VOOR HEADSHOTS EN KILL STREAKS

Schiet op die (spreekwoordelijke) hipster-snorren die rondlopen door het spel. Je ontvangt dit gehele weekend dubbel RP op het maken van headshots. Ook voor kill streaks ontvang je dubbel RP.

WED LIMIET VERHOOGD NAAR GTA$ 10K

De limiet om te wedden is dit weekend verhoogd naar $GTA 10.000. Door slim te wedden kan je dus flink wat geld bij elkaar krijgen.

EVENT CRATE DROPS

In de hipster buurten van Los Santos (o.a. Mirror Park) gaan kratten vallen met speciale hipster prijzen. De kratten zijn onder andere gevuld met: RP bonussen, GTA$, RPG wapens, miniguns, stickey bombs en meer.

THE #IMNOTAHIPSTER SNAPMATIC CONTEST

Rockstar Games geeft dit weekend ook nog is één miljoen GTA$ weg en een speciale HIPSTER-nummerplaat voor op je auto. Enige wat je hoeft te doen is hipster foto's maken van je hipster vrienden en hun hipsterwagens om aan te tonen dat je absoluut (geen) hipster bent!

Tag je foto's op de social club hiervoor met #IMNOTAHIPSTER (kleine lettertjes van R*)

THE #IMNOTAHIPSTER CREATOR COMPETITION

Als je creatief bent met eigen races, deathmatches of captures bouwen maak je dit weekend ook kans op één miljoen GTA$ weg en een speciale HIPSTER-nummerplaat. Hiervoor dien je dus een hopster job te bouwen en dus ook te taggen met #IMNOTAHIPSTER (kleine lettertjes).

EVENT LIVE STREAM

Rockstar Games heeft vrijdagavond tussen 22:00 en 24:00 (Nederlandse tijd) weer een speciale live stream op Social Club Multiplayer Events pagina, de official Rockstar Games Twitch.tv en Rockstar zijn YouTube kanaal. Natuurlijk zullen er weer bijzondere gasten aanwezig zijn waaronder waarschijnlijk Lazlow

"I'M NOT A HIPSTER" GOODIES!

Rockstar games geeft ook nog is een hoop speciale prijzen weg waaronder vijf prijzenpakketten met een Los Santos trucker pet, Republican Space Rangers T-shirt en een Trevor Philips T-shirt. Daarnaast zijn er nog troostprijzen met stickers en een T-shirt. Enige wat je hoeft te doen is je via de speciale event pagina op te geven. Ook wij Belgen en Nederlanders mogen meedoen!

gallery_1_5_1950.jpg

SPECIALE NEDERLANDSE ONLINE SESSIES!

Omdat het dus zo'n speciaal weekend is zijn ook vele leden van GTAGames.nl in GTA Online te vinden! Voor spelers en meetings zie ons GTA Online forum! Word dus snel lid van ons forum en speel mee met andere Nederlanders en Belgen!

Bron event: Rockstar Games Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Vraagje dat t-shirt voor zaterdag is dat alleen voor de vrouwelijke karakters ?

Draag je in het echt ook van die vrouwelijke tops met zo'n open schouder? :?

Rij jij in het echt ook met een tank over straat ?

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Vraagje dat t-shirt voor zaterdag is dat alleen voor de vrouwelijke karakters ?

Draag je in het echt ook van die vrouwelijke tops met zo'n open schouder? :?

Rij jij in het echt ook met een tank over straat ?

Ja, elke dag naar school.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...