Jump to content

Gas op de krukas


ImagineerBram

Recommended Posts

Gas op de krukas.

"More is more, but more is never enough"

1695gte.jpg

Een aantal jaar geleden ben ik verhuisd naar Los Santos. Misschien wil je weten hoe dat komt? Nou... Mijn buurjongen had connecties met een dominicaans drugs cartel dat zijn zaken afrond in Los Santos. Hij deed voor dit cartel wat zaakjes rond Doetinchem en omstreken. Zo af en toe reisde hij naar LS om toe te lichten hoe goed de zaken gaan. Hij vroeg of ik een keer mee zou willen... Ik twijfelde nog maar voor mij was er over zijn handeltje ook nog niks bekend.

Een week later vond ik mijzelf in een vliegtuig naar het zonnige Los Santos. We namen een taxi naar Rockfort Hills. De taxi dropte ons voor een Majestic hotel en we namen een lift naar de bovenste verdieping.

Ik werd wakker maar ik zag niks. Ik kon niet bewegen ik voelde dat mijn handen en voeten aan elkaar waren gebonden. De zak over mijn hoofd zat strak maar ik had genoeg ruimte om normaal te kunnen ademen. Al snel kreeg ik in de gaten wat er aan de hand was. Maar ik bleef rustig en besloot dat ik niet in paniek moest raken. Toen er iemand de kamer binnenkwam en de zak van mijn hoofd trok. zag ik mijn buurjongen die ook zat vastgebonden op een stoel. Twee minuten later kwam er een stevige man in een pak binnen met een sigaar op zijn lip en omring door 4 gangleden. Hij zei dat we een stomme fout waren begaan. Mijn buurjongen had mij niet mogen meebrengen. De man vertrok en mijn buurjongen legde alles uit.

Toen we buiten stonden (wat een wonder was). Besloot ik dat deze cartel hier niet ongestraft mee weg zou komen. "Gas op de krukas" een uitspraak in de Achterhoek. Die uitspraak had mijn buurjongen gedaan tegen de taxi chauffeur. We huurden een goedkoop appartement en zijn aan het werk gegaan. Onze eerste zet was het kapen van drugsvervoer van de dominicaanse cartel. Na dit klusje kochten we een appartement in de Majestic. Het penthouse waar we gevangen zaten. Gas op de krukas was geboren.

0_0.jpg

Vandaag de dag hebben we alles wat ons hartje begeerd. We hebben mensen die casino's runnen. Mensen die onze drugshandel in goede banen lijden en mensen die wapenhandel en autohandel tot een goed einde laten komen. In de crew gaan grote bedragen geld om. En is het logisch dat de parkeerplaats van de golfbaan en de exclusievste clubs volstaan met auto's van de crew.

Iedereen is welkom, zolang je alle mede-crewleden behandeld als broeders, dat maakt ons zo speciaal.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...