Jump to content

Gastoeter

Recommended Posts

Yo!

Ik ben normaal gesproken niet zo bezig met easter eggs en dergelijke, maar vandaag viel me wel iets op. Misschien is het wat ver gezocht, maar dat is wel vaker het geval met easter eggs. Daarnaast kan het ook helemaal niet Rockstar's bedoeling zijn geweest om dit easter egg in de game te stoppen. Maar goed, ik vloog net in een helicopter langs een gebouw met de tekst "Kayton". Dit zou misschien een verwijzing kunnen zijn naar Kate Upton aangezien dat de eerste drie 'klanken' van haar voor- en achternaam zijn. Het zou best logisch zijn aangezien dit Kate Upton is in GTA V (en dit in het echt, alvast bedankt).

Kayton: http://puu.sh/9WTck/552f08b5bc.jpg

Link to comment
Delen op andere websites

Inderdaad, ik vind dit ook wel een beetje vergezocht en dus denk ik ook niet echt dat het Rockstar haar bedoeling geweest zou zijn.

Bewerkt: door JustHano
Link to comment
Delen op andere websites

Kate Upton lijkt me onwaarschijnlijk, ik dacht eerder een verwijzing naar een bestaande bankgroep binnen de VS (of California) maar na een lange zoektocht vind ik geen duidelijke persiflage. Bank of America (Bank of Liberty) en de Cathay Bank komen het dichtste bij dit logo en naam.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 maanden later...

The real woman who inspired GTA V's bikini gal was model Shelby Welinder. She was hired by video game producer Rockstar through her agency to model for the advertisement in the fall of 2012.

"It's nice to see all these people referring to me as a porn star and a slut," Welinder told Nowgamer in 2012. "Quite entertaining to say the least. I worked for Rockstar and signed a release that said I'd be listed in the game credits."

bron: http://www.dailydot.com/gaming/gtav-grand-theft-auto-girl-bikini-model/ en http://www.nowgamer.com/news/1692068/gta_5_shelby_welinder_confirms_shes_blonde_girl_in_artwork.html

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...