Jump to content
Joriz

Rockstar Games test de PC versie van GTA5 op Steam!


Als we de website SteamDB mogen geloven is Rockstar Games sinds afgelopen zaterdag bezig met het testen van de Steam versie van GTA5 voor op de PC. GTA5 komt deze herfst namelijk naar de PC, Xbox One en Playstation 4! Naast een fysiek schijfje wat je kan kopen in de winkel zal er ook een Steam versie van Grand Theft Auto V als download beschikbaar komen. De mensen van Rockstar Games zijn dus nu niet met vakantie maar druk bezig met testen. GTA5 wordt getest onder de codenaam Shetland Pony wat natuurlijk verwijst naar het ponyras wat in het noorden van Schotland voorkomt. Dit is niet zo gek want Rockstar North zit ook in Schotland! puh2.gif

gallery_1_5_19009.jpg

Sinds dit weekend wordt er bijna non-stop getest!

Rockstar belooft niet alleen een port van de Playstation 3 en Xbox 360 GTA5 versie, maar eveneens grafische en technische verbeteringen om zo het maximale uit je PC te halen (zie onderstaande filmpje). Daarnaast zullen alle uitbreidingen tot nu toe en Grand Theft Auto Online in de PC versie inbegrepen zijn!

Voor de PC versie zal ook de video editor, die we eerder al zagen in GTA4, in het spel zitten zodat je gemakkelijk zelf filmpjes kan maken in GTA5. Hoe het met verdere modding van de PC versie zit en of er nog andere extra's komen is op dit moment nog niet bekend.

Als je een goede PC hebt gaat GTAV er fantastisch uitzien!

Voor de mensen die nu in GTA Online nog druk bezig zijn met de Independence Day Special. Alle content is vanaf einde deze week niet meer beschikbaar voor mensen die het nog niet hebben. Mocht je dus de Sovereign motorfiets, de Liberator monstertruck of een van de andere dingen hebben aangeschaft mag je deze wel houden. Daarnaast blijft voor iedereen de zeven nieuwe huizen, de achtbaan en het reuzenrad en de 17 nieuwe jobs voor altijd beschikbaar. Vuurwerk zal echter verdwijnen tot aan de volgende speciale feestdag.

Rockstar Games is op dit moment ook druk bezig met het maken van nieuwe GTA Online uitbreidingen en het maken van een uitbreiding op het singleplayer verhaal van GTA5. Meer nieuws hierover zien we waarschijnlijk in augustus!

Bronnen: Rockstar Games / SteamDB

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...