Jump to content

GTA V - Random Chat


Dutchy3010

Recommended Posts

  • Reacties 514
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Phoenyxar

    49

  • Tommie59

    49

  • .PhoeniX.

    42

  • Danger_dog_guy_7

    36

Op 30-12-2017 om 16:42, Danger_dog_guy_7 zei:

Het is me eindelijk gelukt om de Altruist Camp zeimissie te voltooien. Heeft me een hele tijd geduurd voor de laatste random event spawnde maar het is gelukt. :)

Netjes! Ik zie dat jij wel geldkoffertjes hebt opgepakt. Ik was in de veronderstelling dat ik deze later ook kon oppakken... Niet dus. :-(

Link to comment
Delen op andere websites

Ik heb helaas de gratis Hermes gemist tijdens kerst :( 
Moet wel zeggen dat ie de 500k of wat ie ook mocht kosten wel waard is, het rijdt nergens naar maar wat een gaaf ding.

Weet niet welke nu mijn favoriet is, de Hotknife of de Hermes.

Link to comment
Delen op andere websites

Op 1-1-2018 om 20:02, GolfG60 zei:

Ik heb helaas de gratis Hermes gemist tijdens kerst :( Moet wel zeggen dat ie de 500k of wat ie ook mocht kosten wel waard is, het rijdt nergens naar maar wat een gaaf ding. Weet niet welke nu mijn favoriet is, de Hotknife of de Hermes.

Ik kan GTA Online (helaas) niet meer spelen maar de Hermes zag er heel tof uit. :Y

Link to comment
Delen op andere websites

  • 5 maanden later...

Wat vinden jullie eigenlijk het beste wapen in V? Ben nu zelf de verhaallijn weer aan het doorspelen, maar heb niet echt een favoriet. AP pistool is fijn voor "alledaagse" handelingen zoals het geruisloos neerschieten van ongelukkigen, maar in missies grijp ik vaak naar óf een Combat MG óf de Assault MG voor het zwaardere werk. Meningen? Ik zoek vooral naar een hoge combinatie van vuursnelheid en schade.

Link to comment
Delen op andere websites

Degene die ik het vaakste heb gebruikt (daar waar sneller vuren nodig is) zijn de SMG/Carbine Rifle. Nu speel ik meestal gewoon puur Pistol, maar als ik inderdaad eens iets zwaarder moet hebben pak ik deze. Niet noodzakelijk omdat het mijn favorieten zijn, maar je krijgt ze redelijk vroeg in de game en ze voelen gekend.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 5 maanden later...

Ik ben vanaf gisteren weer GTA V aan het spelen maar niet omdat ik zó geïnteresseerd ben in het spel. Ik merkte op dat ik nog geen trofeeën voor GTA V op mijn nieuwe account heb staan dus besloot ik om nog maar een keertje de missies te gaan spelen :7

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...
Op 18.12.2018 om 19:53, Phoenyxar zei:

En hoe beleef je het herspelen van de missies zo?

Omdat ik al een hele tijd de missies niet heb gespeeld, vind ik het wel leuk om bepaalde missies te herspelen. Ik heb wel het gevoel dat het spel niet zo uitdagend meer is omdat ik deze missies zo vaak heb gespeeld dat ik inmiddels al praktisch alles over het spel weet en dat ik weet hoe ik de missies moet spelen waardoor het een beetje te makkelijk is geworden voor mij.

Link to comment
Delen op andere websites

Daar kan ik inkomen, maar dat is natuurlijk ook waar voor elke game die je ooit herspeelt. Zo hard als je zal willen zal je nooit dezelfde verwondering of uitdaging hebben als toen de eerste keer dat je een game doorspeelt, het is een spijtige realiteit.

Link to comment
Delen op andere websites

Klopt, daarom speel ik op dit moment ook niet zo vaak GTA V en GTA Online meer. Het klinkt misschien gek als moderator van een forum voor GTA maar ik ben op dit moment een groter fan van De Sims dan van GTA. Ik vind De Sims 4 ook zo leuk omdat EA goede DLC uitbrengt wat altijd iets leuks toevoegt aan de base-game, een tijdje geleden was er een update voor niet al teveel geld waardoor je kleding vies wordt en je het moet wassen en drogen. Hun hebben in ieder geval wel iets weer toegevoegd aan de base-game, ik zie Rockstar Games niet DLC uitbrengen wat nieuwe functies toevoegt aan GTA V :7

Link to comment
Delen op andere websites

Mee eens, natuurlijk konden hun veel geld verdienen met GTA Online maar GTA V is een van de meest succesvolle games... ik kan niet geloven dat hun zoveel mogelijkheden qua updates hebben laten liggen vanwege GTA Online... ik hoop dat wij over een paar jaar misschien zullen horen wat hun misschien wouden uitbrengen voor GTA V... :N

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...