Jump to content

TheuNauz

Recommended Posts

  • Reacties 245
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Froodooo

    32

  • Venzio

    28

  • KoningJesper

    24

  • MegaPilot

    20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Goede zege van Ajax. Beetje afwachtend begin en Vitesse had eigenlijk wel meer verdiend, met name in de eerste helft, maar uiteindelijk valt er weinig af te dingen op de goals en de overwinning.

Van Groningen verwacht ik ook wel wat overigens. Met Kostic sowieso top-6 materiaal, maar ook zonder staat er nog een leuk team.

Link to comment
Delen op andere websites

Kostic is wel te missen. Hij wisselde goede wedstrijden nog te veel af met slechte wedstrijden maar desondanks hebben we veel aan hem te danken. Er moet sowieso een vervanger komen en misschien komt er nog een rechtsback bij maar Hiariej speelde daar niet slecht vandaag.

De kampioen in mijn ogen heeft vandaag gewonnen. Net even een helft gezien van PSV maar dat ze voor staan/stonden is dankzij Lamprou en de meeste dreiging kwam van Depay. De Jong speelde de eerste helft ook niet slecht. Feyenoord wint met geluk een altijd lastige uit wedstrijd tegen ADO maar hun selectie is nog te jong. Vitesse moet elk jaar weer een heel ander elftal neer zetten zo'n beetje dus die worden nooit kampioen. Ajax hoeft alleen bang te zijn voor Twente maar zij zijn te wisselvallig. Hopen op een stunt van Groningen dit jaar, plek drie kan als de anderen punten laten liggen.

Link to comment
Delen op andere websites

Ajax hoeft alleen bang te zijn voor Twente maar zij zijn te wisselvallig. Hopen op een stunt van Groningen dit jaar, plek drie kan als de anderen punten laten liggen.

Blijf lekker dromen.. :7 Het niveau van Groningen was vandaag ook niet veel, gezien hoe makkelijk De Sa door de verdediging liep?

Je noemt FC Twente als enige concurrent, die hebben met alle geluk van de wereld gelijkgespeeld tegen Cambuur, hebben op elk plek middelmaat rondlopen. Ajax was vandaag zeer effectief, maar ook dat niveau was haast niet om aan te zien, het derde elftal van Cuijk laat zo'n gat niet open als bij de 3-1.

Het is nu véél te vroeg om dit soort conclusies te trekken, de transferperiode loopt nog 2 weken. ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Het is nog af wachten inderdaad. Maar je vergeet volgens mij ook dat bij Groningen op linksback Van Nieff stond, een middenvelder. En bij Groningen gaat het al vijftien wedstrijden zo dat de eerste helft matig en de tweede helft de drie punten binnen worden gehaald. Al zo'n vijftien wedstrijden is Groningen ongeslagen in de Eredivisie en er zijn bijna geen spelers weggegaan. De echte sterkhouders als Botteghin en Chery zijn er nog.

Link to comment
Delen op andere websites

Heb de wedstrijd van Ajax gevolgd via live verslag gevolgd. Ben blij dat Ajax weer heeft gewonnen van een goed team maar heb geen idee of het terecht was aangezien ik het niet live heb gezien.

Leuk trouwens dat die El-Ghazi weer heeft gescoord.

Bewerkt: door Crazy-Ghost
Link to comment
Delen op andere websites

Ajax was over de hele wedstrijd gezien wel beter dan AZ, maar overtuigde naar mijn mening niet echt. Anders gezegd: met een beetje geluk had AZ aan het langste eind getrokken; zeker in een periode na de gelijkmaker zat er misschien nog wel meer in. De 1-2 en de 1-3 van Ajax kwamen beide voort uit het uitblijven van druk door de AZ-defensie, waardoor eerst Schöne en daarna El Ghazi konden prijsschieten. Jammer, maar helaas. Volgende week pakken we Willem II. :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

Hmm, Ziyech officieel naar FC Twente. Dit terwijl hij bij Feyenoord veel meer kon verdienen dan bij Twente. Ziyech was echter bang voor de concurrentiestrijd bij Feyenoord waardoor hij voor FC Twente koos. Bij Twente speelt hij namelijk op zijn favoriete positie (de nummer 10), terwijl hij zich bij Feyenoord eerst zal moeten bewijzen. Hier vond de heer zich te goed voor, volgens Van Geel. Wel jammer dat hij niet naar Feyenoord toe komt. Had hem graag willen zijn spelen bij mijn clubje :)

Link to comment
Delen op andere websites

Hmm, Ziyech officieel naar FC Twente. Dit terwijl hij bij Feyenoord veel meer kon verdienen dan bij Twente. Ziyech was echter bang voor de concurrentiestrijd bij Feyenoord waardoor hij voor FC Twente koos. Bij Twente speelt hij namelijk op zijn favoriete positie (de nummer 10), terwijl hij zich bij Feyenoord eerst zal moeten bewijzen. Hier vond de heer zich te goed voor, volgens Van Geel. Wel jammer dat hij niet naar Feyenoord toe komt. Had hem graag willen zijn spelen bij mijn clubje smile3.gif

En daarom vind ik van Geel ook zo'n verschrikkelijke man. Als die jongen zeker wil zijn om op zijn positie te kunnen spelen is hij toch de laatste die er wat van mag zeggen? Van Geel is gewoon een beetje op zijn pik getrapt dat hij nu nog steeds met Immers zit opgescheept.

Link to comment
Delen op andere websites

Immers heeft er niks mee te maken hoor. Als Clasie weg zou gaan, was er plaats voor Ziyech en Toornstra.

Daarnaast snap ik Van Geel ook wel. Ik zou best de concurrentie aan willen gaan als ik meer geld zou verdienen hoor. Twente staat onder curatele, dus ik snap de keuze van Ziyech niet echt gezien de financiele omstandigheden van de club. Dat je op je positie wilt spelen is tot daar aan toe. Maar ik ben benieuwd hoe het gaat als hij in de toekomst voor zijn plekje moet knokken.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...