Jump to content
Joriz

Cool: We hebben 5000 Facebook Likes!


Vorig jaar ging GTAGames.nl sociaal op Facebook. Nog geen jaar later zitten we op deze sociale site al weer op 5000 Likes, waardoor de voor ons (intern) veel bediscussieerde social media stap toch mogelijk een succes is. Dank dus aan al deze mensen die ons via Facebook volgen als ze even niet op het forum zitten. Of onze 'sociale' stap ook daadwerkelijk veel nieuwe leden heeft opgeleverd of vooral bestaande leden ons likken is lastig te zeggen (wij houden namelijk geen echte namen van personen bij). Maar het heeft er zeker aan geholpen dat GTAGames.nl ook onder de Facebookers bekend is geworden.

gallery_1_5_16502.jpg

Heb je trouwens een nieuwstip of ben je met een interessant GTA gerelateerd project bezig dan mag je me altijd tippen zodat het in ons nieuws, zodat het op GTAGames.nl en onze Facebook/Twitter kan worden gepubliceerd.

Mocht je trouwens nog niet lid zijn van GTAGames.nl? Dan kan je gratis als lid registreren op onze Nederlandse Grand Theft Auto community.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...