Jump to content
Joriz

Pas op voor GTA5 Beta Scams!


gallery_1_5_33982.jpg

De afgelopen maanden lijken er steeds meer websites online te komen waar wordt beloofd dat je 'gratis' Grand Theft Auto V voor de PC kan testen. Meestal moet je dan nog wel eerst even een duur betaalnummer bellen, al je bankgegevens en pincode achterlaten of wat andere vage handelingen uitvoeren. Met dus het gevolg dat je dus wordt opgelicht!

Voor de duidelijkheid er is geen open beta van Grand Theft Auto V. Rockstar Games heeft nooit beta-versies vrij gegeven en zal dit in de toekomst waarschijnlijk ook nooit doen.

Ook demoversies van Grand Theft Auto V bestaan niet, evenals bijvoorbeeld een PSP versie van GTA5. Trap dus niet in dit soort scams en koop/reserveer GTA5 gewoon netjes bij je gamewinkel of via Steam.

De enige manier om echt GTA5 te kunnen testen is dus bij Rockstar Games solliciteren. Al zijn er op dit moment geen vacatures voor tester (QA Tester) bij Rockstar Games en mocht je de baan toch hebben zul je ook nog even naar Schotland of de Verenigde Staten moeten emigreren.

De Next-Gen versie van GTA5 komt op 18 november 2014 uit voor PlayStation 4 en Xbox One. De PC versie komt helaas pas later uit op 27 januari 2015. Nog even wachten dus en dan kunnen we de game allemaal in volledig HD en met verbeterde graphics gaan 'testen'. :)

Bron afbeelding: Rockstar Games

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Nog even een toevoeging die ik was vergeten. De websites zien er als (bijna) echt uit. Meestal zijn er filmpjes als 'bewijs' met gameplay en wordt je beloofd dat je gratis kan testen.

Daarnaast wordt de 'beta test' gepromoot via social media zoals Facebook en YouTube en wordt je dus gevraagd eerst de site met iedereen te delen als voren je de 'beta' kan downloaden.

De scam zit best wel goed in elkaar en ook al trapt zeker niet iedereen er in is meestal een paar duizend mensen op de gehele wereldbevolking genoeg voor de oplichters. Pas dus op als mensen/vrienden je wijzen op een gratis GTA5 demo/test voor op de PC.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Even naar die zogenaamde GTA 5 PSP versie gekeken, ziet er inderdaad voor mensen die wat minder nadenken bij zoiets erg overtuigend uit. Heb je ook maar een klein beetje verstand van zaken kan je natuurlijk zelf al nagaan dat zoiets nooit kan op zulke hardware.

Zielig dat mensen dit gebruiken om andere mensen op te lichten.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ik dacht al dat ik ooit iets dergelijks had gezien op een nieuwswebsite. Maar nog steeds goed dat GTAGames er ook nog voor waarschuwt!

En wat die 'scammers' betreft, hoe kunnen ze nou zoiets doen. Het verspilt alleen maar onze tijd en onze computers. Ik vind het toch maar 'raar' dat hackers dit doen.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...