Jump to content

Wie moet ik kiezen?


zulu88

Recommended Posts

Ik ben nu al een ruime tijd bezig met het bouwen van hobby-websites. Ik verdiep mij iedere dag in de stof en wil het liefst later professionele webbouwer worden. Nu zit ik eigenlijk tegen de drempel aan om daadwerkelijk websites te gaan bouwen voor verschillende klanten alleen nu wil ik een soort van verdienmodel opstarten aan de hand van de webhosting. Natuurlijk gebruik ik ook Google en krijg ik echt honderden webhosters te zien... maar heeft iemand ervaring met een goede webhoster die ook nog eens goedkoop is, zodat er ook nog een marge voor mij overblijft?

Link to comment
Delen op andere websites

Als ik het goed begrijp ben je op zoek naar een reseller package. Ongelukkig genoeg is het op gtaforum.nl verboden om reclame te maken, maar als je via Google zoekt naar "Reseller hosting" moet je wel iets vinden. Veelal krijg je er dan ook nog een speciaal controle paneel bij waarmee je klanten individueel kan beheren. Als de host ietwat reputabel is dan is er ook altijd een review te vinden op gespecialiseerde websites zoals Webhosting Talk.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...