Jump to content
Joriz

RIP Big Wayne


gallery_1_5_33690.jpg

Big Wayne (links), Lazlow (R* petje), Reed Tucker (te korte broek) met 'worsteldames' en 'worstelproducer'

Helaas heb ik vannacht op Lazlow zijn website moeten lezen dat Big Wayne afgelopen weekend is overleden. Big Wayne had enkele (figuranten) rolletjes binnen de Grand Theft Auto-serie. Maar was voor de meeste op dit forum vooral bekend omdat hij een paar keer in het jaar samen met zijn vrienden Lazlow en Reed Tucker bijeenkwam om een een eigen (internet) radioprogramma te maken onder de naam The Lazlow Show. Big Wayne kwam tijdens de radioshow altijd met de beste verhalen of het nou om zijn werkloosheid ging (naast zijn bestaan als timmerman) of zijn 'romantische' avontuurtjes met de dames. Ik had dan altijd tranen van het lachen omdat de verhalen zo grappig waren. shiny.gif

Al ging het al een tijdje slechter met Big Wayne zijn gezondheid (hoera voor het Amerikaanse zorgsysteem boos.gif ) werd in de laatste Lazlow show duidelijk dat Big Wayne zijn leven aan het beteren was nadat hij in het ziekenhuis was beland (dat verhaal is ook grappig en achteraf ook verdrietig). Helaas kreeg Big Wayne dus toch afgelopen weekend een hartaanval waardoor hij is overleden.

Hiermee is waarschijnlijk na 51 afleveringen een einde gekomen aan The Lazlow Show, want zonder de grappige verhalen van Big Wayne is er eigenlijk geen radioprogramma meer. traantjes.gif

Ik zal zijn grappige verhalen echt gaan missen. Hieronder een voorproefje van een van zijn verhalen over zijn 'romantische' avontuurtjes met de dames (NSFW!).

Big Wayne, Lazlow (met toen nog lang haar) en Reed Tucker



LET OP: De Lazlow Show bevat inhoud voor volwassenen en wordt gehost door mannen

die zich gedragen als kinderen. Luisteren dus geheel op eigen risico!

UPDATE: Speciaal voor Big Wayne wordt er binnenkort een The Big Wayne Memorial Show gehouden waarin vele vrienden van hem aan het woord zullen kommen en enkele eerdere verhalen van Big Wayne te horen worden gebracht. Echt respect dat Lazlow (altijd druk bij Rockstar Games) en Reed er naast hun drukke leven voor Big Wayne, zijn vrienden en fans toch nog een show gaan houden.

Bron: Lazlow.com

Bewerkt: door Joriz

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Gisteren is Big Wayne begraven. Speciaal voor Big Wayne komt er een The Big Wayne Memorial Show waarin vele vrienden van hem aan het woord zullen kommen en enkele eerdere verhalen van Big Wayne te horen worden gebracht. Echt respect dat Lazlow (altijd druk bij Rockstar Games) en Reed er naast hun drukke leven voor Big Wayne, zijn vrienden en fans toch nog een show gaan houden.

Echt mooi dat deze bijzondere man uit Queens, New York nog een eerbetoon krijgt.

Bron: Lazlow.com

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...