Jump to content
Joriz

WikiGTA: Het antwoord voor al jouw Next-Gen GTAV problemen!


Grand Theft Auto kan soms best lastig zijn. Mede doordat alles in het Engels is mis je soms net die extra uitleg of die ene tip in het Nederlands. Al jaren werken wij daarom met bijna honderd GTA-fans aan WikiGTA, zodat alle Grand Theft Auto's compleet in het Nederlands beschreven en uitgelegd staan. Ook voor Grand Theft Auto V zijn diverse WikiGTA-medewerkers waaronder Dexist, Dotz, ERRWINS, Svenie, Tommie59 en .Timothy druk aan de slag geweest. Inmiddels zijn bijna alle GTA5 missies uitgebreid beschreven, Alle nieuwe next-gen voertuigen toegevoegd, de next-gen wapens toegevoegd en zijn vele plattegronden gemaakt waaronder bijvoorbeeld van de Spaceship Parts die je dient te verzamelen voor het vrijspelen van de Space Docker.

Tevens zijn de pagina's over de radiozenders bijgewerkt met de nieuwe muziek. Opvallend hierbij is dat de 152 nieuwe muzieknummers onevenredig zijn verdeeld. Zo bevat Non Stop Pop FM, met de PlayStation 4 en Xbox One versie, bijvoorbeeld opeens drie keer zoveel muziek terwijl er aan Soulwax FM helaas niets is toegevoegd. Ook is de GTA5 Cheats pagina natuurlijk bijgewerkt voor als je de neiging hebt om even flink vals te spelen.

gallery_1_5_95424.jpg

Natuurlijk is WikiGTA nooit af en hebben we nog vele pagina's over Grand Theft Auto V te schrijven. Rockstar Games heeft namelijk in de nieuwe versie van Grand Theft Auto V nog meer nieuwe details verstopt dan dat ze van te voren aangaven. Er is dus nog een hoop nieuws te ontdekken en dit zullen we dus ook de komende tijd op WikiGTA documenteren.

Enorm veel dank dus aan alle mensen die afgelopen tijd en komende tijd heel hard aan WikiGTA werken om al deze informatie beschikbaar te maken in het Nederlands! static.gif

Mocht je iets niet op WikiGTA kunnen vinden en toch nog met een vraag zitten ben je natuurlijk altijd welkom in de GTA5 forumsectie.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...