Jump to content
Joriz

Patch repareert verbindingsproblemen PS4/Xbox One versie GTA Online!


gallery_1_5_6669.jpg

Zoals we helaas gisteravond tijdens onze eigen geplande GTA Online meeting merkte heeft next-gen GTA Online nog niet altijd de beloofde ervaring met 30 spelers. Door verbindingsproblemen bij GTA Online blijkt het helaas niet altijd mogelijk GTA Online vanuit GTA5 op te starten. Rockstar Games gaf van te voren al aan dat er ook met de next-gen versie van GTA Online mogelijk kinderziektes zouden optreden. Ondanks dat Rockstar Games het spel met honderden mensen van te voren heeft getest blijkt de praktijk met miljoenen spelers toch soms anders te gaan.

Gelukkig is Rockstar Games snel met een oplossing gekomen. Ze hebben patch 1.0.3 gemaakt voor PlayStation 4 en Xbox One. In deze patch worden gelukkig de meeste verbindingsproblemen opgelost waardoor het nu wel mogelijk is om met vele mensen tegelijk te spelen zonder foutmeldingen tegen te komen. Of de update ook andere dingen repareert is op moment van schrijven niet bekend.

Update 1.0.3 is vanaf nu beschikbaar voor Xbox One en zou in de loop van de dag ook automatisch downloadbaar moeten zijn op de PlayStation 4.

In de toekomst zullen er natuurlijk nog veel meer updates komen voor GTA Online waaronder de lang beloofde GTA Online Heists.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Jammer dat er weer zoveel problemen zijn met GTA Online. Wel goed dat Rockstar nu relatief op tijd met een patch komt die de problemen oplost. Of in ieder geval hopelijk oplost, laten we eerst nog maar eens zien of dat ook echt het geval is.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...