Jump to content

3L1077 vs ERRWINS vs Visser23 vs im_ruben - Winnaar: 3L1077


3L1077

3L1077 VS ERRWINS VS Visser23 VS im_ruben  

15 leden hebben gestemd

  1. 1. Wie heeft het mooiste kerstkaartje gemaakt?

    • ERRWINS: [img]http://abload.de/img/kerstwcexm.png[/img]
      2
    • 3L1077: [img]http://i.imgur.com/DsIztc1.png[/img]
      6
    • Visser23: [img]http://i61.tinypic.com/6iqqdz.png[/img]
      2
    • im_ruben: [img]http://i.imgur.com/vafDb3r.jpg[/img]
      5


Recommended Posts

Visser23: Grafisch mooi, maar ik vind een dame nou niet echt om tussen de kerstkaarten te hangen :puh:

im_ruben: Grafisch ook mooi, helaas knapt het erg af door een plastic kerstboom. Het is wel echt een kaartje om op te hangen.

ERRWINS: Een landschapsfoto of -tekening is voor mij dé kerstkaart. Helaas is er een kerstman en een kerstboom met pakjes (niet zo mooi) voor gepleurd. Dat vind ik echt jammer.

3L1077: Zoals ik net al zei is een landschapsfoto of -tekening voor mij dé kerstkaart. Maar grafisch is deze gewoon de beste. De klodder op de achtergrond ben ik niet zo gecharmeerd van in combinatie met het kerstthema, maar het geeft wel een hip uiterlijk. De tekst met de rendier drukt de achtergrond met recht naar achter, waardoor het er erg slick uitziet. Daarbij is dit ook gewoon wel echt een kerstkaart om op te hangen. :tu:

Bewerkt: door NicolaB
Link to comment
Delen op andere websites

ERRWINS Op zich leuk gedaan, maar het is nu alsof de kerstman met een verrekijker naar de kerstboom kijkt. Wellicht was het leuker geweest als de kerstman naar het stadje had gekeken. Bovendien is de kaart wel druk, door te kiezen voor een kerstman èn een kerstboom op de voorgrond.

3L1077 Leuk gedaan. Ik vind echter dat het tekstgedeelte "new year" wat wegvalt door de drukke achtergrond op die plek. Verder prima kaartje, zou ik zeker kunnen opsturen naar anderen.

Visser23 Fijn kaartje hoor :puh: Helaas wel ongeschikt om naar m'n grootouders te sturen, als ik wil dat ze de feestdagen overleven. Wel leuk om te krijgen. De volgende keer zou ik trouwens niet je naam er op zetten.

im_ruben Een echte, ouderwetse kerstkaart. En daar hou ik wel van. Verder niet teveel poespas, precies goed. Voor mij de beste.

Link to comment
Delen op andere websites

Het is geen makkelijke keuze, dit. Ik ben gaan kijken welke kerstkaart ik zelf niet zo snel op zou sturen, en toen kwam ik uit op die van 3L1077, want ik zie eerlijk gezegd geen groene verfspetters oid, maar braaksel. Je hebt het natuurlijk niet zo bedoeld, maar dat was de associatie die ik binnen een paar seconden kreeg, en daarom valt deze als eerste af. De volgende afvaller is het design van Visser23, die weliswaar een aantrekkelijke dame inzet in een fraai ontwerp, maar daarmee wel het idee van de familievriendelijke kerstkaart overboord gooit. Niet iets wat ik bij mijn oma door de bus zou willen doen. Dan gaat het dus tussen ERRWINS en im_ruben, en daar wordt het echt lastig. Ik vind beide kaarten heel erg tof en zou ze zo versturen naar vrienden (ha) en familie. De kaart van ERRWINS is týpisch kerst, met zowel een kerstman als een kerstboom en een besneeuwd dorpje op de achtergrond. Maar daar wordt het misschien nét iets te veel. Ik denk dat de kerstman met z'n boompje beter tot zijn recht zou komen op een cleane, eenvoudigere achtergrond. De winnaar die dan dus overblijft is im_ruben. Zijn design is niet het meest spectaculair, maar hij doet eigenlijk alles goed. Twee felrode kerststerren in een lekker burgerlijke nepboom, helemaal goed. De achtergrond is wazig en neutraal, zelfs een beetje mysterieus, en dat versterkt het effect van de felle sterren én natuurlijk de tekst. Goed voorbeeld van less is more.

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...