Jump to content
Joriz

Naast de Heists komt volgende week een hoop extra naar GTA Online!


gallery_1_5_43430.jpg

Naast de lang verwachtte GTA Online Heists worden volgende week nog veel meer nieuwe functies aan GTA Online toegevoegd! Behalve het overvallen van banken met je matties kan je ook nog een hoop meer doen vanaf volgende week dinsdag 10 maart. Met de onderstaande uitbreidingen komt er eindelijk wat extra leven in GTA Online zodat er nog meer is te doen voor de mensen die het al zo lang spelen!

Adversary Mode

In de zogenoemde Adversary Mode kan je het conflict aangaan met een een andere speler. Met competitieve uitdagingen kan je het tegen elkaar opnemen. Hoe meer Heists je in GTA Online hebt gespeeld hoe meer Adversary modes er in het spel bij komen. De onderstaande modes komen ieder geval beschikbaar:

gallery_1_5_20887.jpg

Come Out To Play

Een team van drie runners moeten te voet de basis bereiken terwijl een team van Hunters (jagers) met o.a. shotguns op motorfietsen en ATV's dat dienen te voorkomen. De Hunters moeten op hun voertuig blijven en hebben oneindig levens. De runners hebben slechts één leven, maar wel al hun wapens ter beschikking.

gallery_1_5_20678.jpg

Siege Mentality

Een team van vier spelers dienen te verdedigen terwijl een team van maximaal zes dienen aan te vallen in GTA-style. Aanvallers hebben oneindig leven en slechts een shotgun. Verdedigers hebben slechts één leven, maar al hun wapens ter beschikking.

gallery_1_5_62158.jpg

Hasta La Vista

Deze komt zo uit de film Terminator. Een team in grote vrachtwagen trucks moet jagen om een team fietsers. Het doel voor de fietsers is simpel, behaald het laatste checkpoint zonder te worden geplet door een van de truckers. De truckers hebben het echter lastig, met slechts hun truck en geen wapens. De fietsers hebben het voordeel dat ze veel beter kunnen sturen en accelereren om de trucks te ontwijken, al moet je dus altijd om je schouder kijken of er zo'n trucker achter je aan zit. De fietsers winnen indien minimaal één van de fietsers het checkpoint haalt, de truckers winnen als al de fietsers zijn uitgeschakeld.

Daily Objectives

Met dagelijkse uitdagingen wordt het leven van Los Santos nog lucratiever. De Daily Objectives geven je diverse uitdagingen waarmee je GTA$ kan scoren. Er zijn drie uitdagingen per dag waardoor je binnen een paar dagen tot $500,000 kan verdienen!

gallery_1_5_21747.jpg

Nieuwe Freemode Activiteiten

Voor geld en RP komen er nog meer uitdagingen in freeroam. Lester zal je bellen om te helpen met criminele zaakjes, Lamar zal vragen je voertuigen te vernietigen en Trevor en Ron hebben natuurlijk hulp nodig om concurrenten van hun 'bedrijf' uit te schakelen. Daarnaast zijn er nog meer Awards beschikbaar voor deze uitdagingen, nieuwe kleding en meer.

Naast het bovenstaande wordt het in GTA Online ook mogelijk binnen het spel 'e-mailtjes' te sturen naar andere spelers waarbij ze niet in dezelfde sessie hoeven te zitten. Hierdoor kan je gemakkelijk naar andere spelers berichtjes sturen.

Dit en meer komt op dinsdag 10 maart samen met de Heists gratis beschikbaar in GTA Online. Daarnaast komt dit alles ook beschikbaar op dinsdag 14 april als Grand Theft Auto V eindelijk naar de PC komt.

Houd GTAGames.nl de komende dagen in de gaten want er wordt nog meer bekend gemaakt over de GTA Online Heists! smile3.gif

Bron: Rockstar Games Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Er zijn drie uitdagingen per dag waardoor je totaal tot $500,000 per dag kan verdienen!

Je kan niet 500k per dag verdienen. Als je een x aantal dagen achter elkaar alle 3 uitdagingen doet, kan je een bonus verdienen die oploopt tot 500k,

With three new objectives per day, players can stack up challenges over consecutive days to earn bonuses of up to $500,000.

Lijkt mij wel een top update :D

Bewerkt: door Dexist

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...