Jump to content
Joriz

GTAV trailer nagemaakt in Cities: Skylines!


Het stedenbouwspel Cities: Skylines is nog geen twee weken uit en nu al worden de fantastische dingen gemaakt. Vorige week bouwde Grockefeller al heel Los Santos tot Blaine County na in dit fantastische nieuwe spel. Nu heeft IGN aan de hand van deze map en een first person mod de originele Grand Theft Auto V trailer nagemaakt. Al komt het niet geheel overeen is het resultaat echt knap. Vooral omdat het spel Cities: Skyines maar door 12 mensen is gemaakt en dit soort dingen nooit door de makers waren bedacht en mede dankzij mods toch mogelijk zijn. :)

Ik hoop echt dat modding van de PC versie van Grand Theft Auto V net zo makkelijk wordt als Cities: Skylines. Dit soort mods voegen echt een extra dimensie aan een spel toe.

Mocht je ook fan zijn van Cities Skylines dan ben je welkom in onze Cities Skylines discussie, Los Santos voor Cities: Skylines is te downloaden via Steam Workshop.

Bron:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...