Jump to content
Joriz

GTAGames.nl heeft 5000 Twitter volgers!


Goed nieuws voor mensen die alles in 140 tekens kunnen! Ons eigen GTAGames.nl Twitteracount heeft namelijk 5000 volgers! Forumlid Djmaddox is onze 5000ste volger op Twitter en ondertussen staat de teller al weer hoger! smile3.gif

Dagelijks kunnen onze volgers het beste van het GTA nieuws, GTAForum.nl en alles wat er gaande is in de GTA Community op Twitter lezen. Al in 2010 zijn we gestart met Twitteren, toen met het argument dat GTAGames.nl ook "web 2.0" dient te zijn. Ondertussen is Twitter dan ook uitgegroeid tot platform dat door vele mensen wordt gebruikt om op de hoogte te blijven van wat er allemaal in de wereld gebeurd.

post-1-1266444949,55.jpg

Niko Bellic vindt die vogels maar

vervelend!

Mocht je geen Twitter hebben dan kan je ook, voor het laatste nieuws en andere leuke berichtjes, ons volgen op Facebook, onze RSS-feed gebruiken of gewoon net zo als ik elke dag op GTAGames.nl zitten. Want uiteindelijk zit de echt Nederlandse GTA community hier toch op het forum! smile3.gif

Heb je trouwens een nieuwstip of ben je met een interessant GTA gerelateerd project bezig dan mag je me altijd tippen zodat het in ons nieuws, op onze Facebook en onze Twitter kan worden gepubliceerd.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Gaat lekker, op naar de 10k! :tu:

Misschien een idee om de twitter van GTAForum samen te voegen met dit account, met enkele tientallen volgers en een automatische 'nieuwe onderwerpen-feed' heeft dat account weinig zin... ;)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...