Jump to content

Bloederige moord centrum Breda


Danger_dog_guy_7

Recommended Posts

BLOEDERIGE MOORD BREDA

Bij een winkelcentrum in Breda is vrijdagmiddag rond kwart over twee een 28-jarige man op bloedige wijze aangevallen. Dit meldt het AD. Het slachtoffer werd met een priem en een hakbijl bewerkt, waarna hij werd neergeschoten. Volgens de laatste berichten is het slachtoffer overleden.

Priem

Een ooggetuige meldt aan de krant dat de man eerst met een priem in zijn hoofd werd gestoken. Hierop kwam er een tweede dader die het slachtoffer probeerde met een hakbijl op zijn hoofd te slaan. Uiteindelijk kwam er ook nog een derde dader met een auto voorrijden, die vijf of zes keer op de man schoot. Hij zou vier keer geraakt zijn.

Bloedspoor

Het slachtoffer was met een ambulance afgevoerd. Over zijn toestand was in eerste instantie nog niets bekend, maar diverse media melden dat het 28 jarige slachtoffer is overleden. Een werknemer van de Marskramer, die zich ook in het centrum bevind, heeft gemeld dat er een bloedspoor vanaf de Jumbo tot aan de overkant van de straat ligt. Ook zijn er op de parkeerplaats een ijspriem en een bebloede hakbijl aangetroffen. De politie wist niet lang na het incident 2 verdachten aan te houden.

Bron: www.metronieuws.nl

Dit incident is toevallig bij mijn school om de hoek gebeurd wanneer ik niet aanwezig was op school. Het deed mij toch wat dat er zo iets ergs gebeurd op een plek waar ik vaak kom. Wat vinden jullie hier van. Zou het een actie uit haat zijn of misschien een probleem binnen een drugs circuit? Geef je mening.

Link to comment
Delen op andere websites

Zou het een actie uit haat zijn of misschien een probleem binnen een drugs circuit? Geef je mening.

Hier valt niets zinnigs over te zeggen als we niets over de achtergrond van de dader en het slachtoffer weten.

Link to comment
Delen op andere websites

De 28-jarige man die vrijdagmiddag in Breda werd neergeschoten en later in een ziekenhuis overleed, is Rudi S. Dat heeft de politie zondag gezegd. Volgens website Crimesite werd S. eerder veroordeeld voor poging tot moord. Dat incident vond plaats in december 2010. Hij had toen ruzie met een echtpaar over een wietkwekerij. De twee bleven ongedeerd toen S. twee schoten loste.

S. werd vrijdag midden op straat neergeschoten. In zijn nabijheid werden een bebloede hakbijl en een priem gevonden. De twee mannen van 30 en 35 jaar die worden verdacht van betrokkenheid bij de fatale schietpartij blijven voorlopig vastzitten. De rechter-commissaris verlengde zaterdag hun voorlopige hechtenis met twee weken. De politie is nog op zoek naar andere verdachten.

Link to comment
Delen op andere websites

Voor het zelfde geld was het een IS die door amerika is doodgemaakt :puh:

Sinds wanneer kan een heel continent een persoon vermoorden?

Dat is toch een IS-strijder en uit name fan Verenigde staten fan amieriekaaah, tjongujongun... Snappen jullie dan ook hejlemaal geen kinds!

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...