Jump to content
Joriz

Nieuwe GTAV radiostation 'The Lab' bevat meer dan alleen rap!


gallery_1_5_66576.jpg

The Alchemist en Oh No

Volgende week dinsdag 14 april kom Grand Theft Auto V eindelijk uit op PC! De PC versie brengt gelukkig ook een heleboel verbeteringen. Naast dat de PC versie grafisch echt de beste wordt is er ook een video editor aanwezig en kunnen we natuurlijk ook op de PC eindelijk GTA Online gaan spelen.

Voor de muziekliefhebbers is er ook wat nieuws! Het radiostation The Lab komt exclusief in de PC-versie van Grand Theft Auto V. Al eerder werd bekend dat dit een afwijkend radiostation is. De muziek uit dit radiostation is namelijk opgebouwd uit gesamplede missiemuziek van GTA5. Dit is door The Alchemist en Oh No samen met diverse andere artiesten in een compleet nieuw jasje gegoten. Hierdoor krijgt de PC versie een heleboel unieke muziek erbij. Tot nu toe leek dit vooral om Hip Hop, Rap en daaraan gerelateerde genres te gaan. Echter blijkt dat op dit radiostation, met meer dan uur aan nieuwe muziek, ook totaal andere genres zullen gaan komen.

Gisteravond is namelijk de onderstaande track van het radiostation online gezet op SoundCloud. Het nummer Speedline Miracle Masterpiece van Tunde Adebimp is duidelijk geen rap. Het is zelfs niet meer te horen welke samples exact zijn gebruikt uit de GTA5 missiemuziek. Ik moet zeggen dat het een heel mooi nummer is, wat mij zeker benieuwd maakt naar de andere nummers die we nog moeten horen. smile3.gif



Duidelijk geen rap, maar een hit die op de radio moet!



Dit nummer was natuurlijk te horen achter de GTAV PC Trailer

https://soundcloud.com/massappealrecs/gangrene-play-it-cool-feat-samuel-t-herring-of-future-islands-earl-sweatshirt?in=massappealrecs/sets/the-alchemist-and-oh-no



Het bovenstaande nummer is gemaakt door Oh No & The Alchemist die samen werken onder de naam Gangrene

Wat vind jij er van dat Rockstar Games met elke nieuwe versie van GTAV steeds meer nieuwe muziek toevoegt?

Bron foto: Carl Pocket

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Wow! Dat eerste nummer, echt gaaf! De tweede was natuurlijk bekend. :) De derde is niet echt mijn stijl.

Zeer jammer dat deze muziek niet te horen is op de console versie. Dan maar luisteren via YouTube als iemand het hele radiostation erop heeft gezet.

Geweldig dat de Video Editor optie ook weer terugkomt bij GTA V. Dat vind ik persoonlijk een goede aanvulling op de game. Tegenwoordig is het een grote hype om aan videobewerking te doen en daar zogeheten montages van te maken. Meeste mensen tonen dan hun skills zoals met BMX stunt montages of Parachute stunts. Prachtig om naar te kijken! De PC versie komt dus toch met een aantal exclusives om deze game (voor sommigen wederom) te kopen.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...