Jump to content
Joriz

SonnyEvans weer alleen achtergelaten in GTA Online!


Nu iedereen flink zijn PC aan het upgraden is om vanaf dinsdag Grand Theft Auto V en Grand Theft Auto Online op de PC te spelen wordt ook de PlayStation 4 en Xbox One versie iets rustiger. Forumlid SonnyEvans heeft in dit filmpje weer op dramatische en humoristische wijze dit weergegeven. Hij laat op grappige wijze zien hoe hij eindelijk van de Xbox 360 versie naar de Xbox One versie is gegaan, waarna hij er achter komt dat hij weer alleen is.

Wederom een geniaal filmpje van hem vol humor (al is de leegloop gelukkig niet zo erg). Laten we hopen dat zijn GTAV filmpjes op de PC nog mooier worden. smile3.gif

Ben je ook een GTA nieuwtje tegen gekomen of heb je zelf een wat gemaakt wat je met iedereen wilt delen laat het me dan weten zodat het ook in het nieuws komt. smile3.gif

Bron:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Mooi filmpje, mooi en professioneel in elkaar gezet. En nu maar afwachten op of het op de consoles echt zo rustig wordt vanwege de grote verhuizing naar de pc. SonnyEvans is er in ieder geval goed op voorbereid, zo te zien!

Bewerkt: door Froodooo

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...