Jump to content
Joriz

Bekijk de eerste fangemaakte GTAV PC gameplay video van 8-Bit Bastard!


Met nog ruim een uur te gaan tot we eindelijk GTAV kunnen spelen zijn we zeker benieuwd hoe het er op de PC uit gaat zien. Al zijn de officiële filmpjes en screenshots van Rockstar Games zeer gelikt is het altijd maar de vraag hoe het er in het echt uit ziet. De gasten van 8-Bit Bastard hebben dankzij Rockstar Games de PC versie al mogen testen en met de nieuwe Rockstar Editor de bovenstaande video kunnen maken.

Zoals je kunt zien kan je als fan dus ook hele mooie videos maken met de nieuwe video editor en ziet het er dus ook op PC's van fans er fantastisch uit!

Het nummer achter de clip is van Phantogram en heet K.Y.S.A. Dit nieuwe muzieknummer is exclusief te vinden op het nieuwe PC radiostation The Lab.

Bron:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Forrest Gump!!! :D Wat een heerlijk filmpje! Zowel de graphics als het idee zijn tof. Het beeld op het einde met de pier was wel prachtig... Maar uiteindelijk dankt dit filmpje zijn genialiteit niet aan de graphics, maar aan... het idee! :D

article-1379822-0BBDF11F00000578-64_233x423.jpg

"I just felt like running"

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik toch best jaloers ben op zij die een pc hebben en GTA V hierop kunnen spelen op de allerhoogste grafische instellingen. Alleen al het feit dat het 60 fps is maakt de game duidelijk veel realistischer. Voeg daar 4K aan toe en het is niet meer van het echt te onderscheiden! :puh:

Ben benieuwd naar de uitgebreide gameplay video's! En niet te vergeten de vele mods die over een tijdje beschikbaar zullen zijn. :)

Bewerkt: door Grand Theft Auto TOM

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...