Jump to content
Joriz

Grand Theft Auto V PC Cheats nu al op WikiGTA!


med_gallery_1_5_160320.jpg

Onsterfelijk: Lekker in je t-shirt en zomerse broekje iedereen opblazen zonder dat je zelf wat overkomt

puh2.gif

Grand Theft Auto V is pas een dag op de PC, maar we hebben ze al! De GTA5 cheats voor de PC versie om lekker vals te spelen. Het cheats invoeren gaat anders dan met de consoles versie. Op de console-versies hoef je enkel wat 'willekeurige' knoppen van je controller achter elkaar in te drukken. Op de PC moet je echter een lang telefoonnummer bellen met de telefoon in het spel. Nadat je het nummer belt wordt de cheat uitgevoerd en ben je bijvoorbeeld onsterfelijk of kan je een voertuig naar keuze laten verschijnen smile3.gif

Alle tot nu toe gevonden en geteste GTA5 PC cheats staan nu op WikiGTA!

Missies ook al beschreven op WikiGTA

in Grand Theft Auto V zitten in totaal 69 hoofdmissies. Door dat je bij diverse missies echter kan kiezen tussen verschillende aanpakken en er ook nog optionele missies en vele submissies zijn, zul je in totaal veel meer missies spelen voor het uitspelen van GTA V. Ook alle GTA5 missies hebben we al grotendeels op WikiGTA beschreven en uitgelegd. Dit natuurlijk inclusief tips zodat je weet hoe je de missie 100% goed voor goud kan uitspelen.

med_gallery_1_161_44361.jpg

In de missie

Franklin and Lamar krijgt Jimmy een auto aangesmeerd!

Besturing ook uitgelegd

De besturing op de PC van GTA5 is weer iets anders dan de vorige GTA's. De meest voorkomende knoppen van de GTA5 besturing staan nu ook al op WikiGTA.

Mocht je echter de toetsenbordbesturing slecht vinden is het gelukkig ook mogelijk een gamecontroller via USB aan je PC aan te sluiten. GTAV begrijpt automatisch de meeste gamecontrollers. smile3.gif

WikiGTA zoekt extra medewerkers

WikiGTA wordt geschreven door Nederlandse en Belgische GTA-Fans. Op dit moment werken we in een select groepje van een tiental fans om alles zo gedetailleerd en goed mogelijk over alle Grand Theft Auto's te beschrijven. We hebben nu al 25.000 pagina's over de GTA-reeks in het Nederlands aangemaakt, maar we realiseren ons dat we ook nog heel veel hebben te schrijven. Daarom zijn we opzoek naar meer enthousiaste en positieve GTA-fans met veel kennis die mee willen werken aan WikiGTA. Mocht je ook mee willen schrijven aan WikiGTA dan kan je solliciteren.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Wel jammer voor de PC gamers dat het weer via de telefoon moet. imo is even snel "Jumpjet" intypen veel sneller en makkelijker :puh:

Idd :puh:

En Rocketman en turnuptheheat

Grappig zijn ook die random cheats die je ook kent, zoals lxgiwyl

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Hier zie je toch dat het ook op een andere manier kan ipv alleen via telefoon?

Ik had al de hoop dat woorden ook werkte. Had alleen van een vogeltje gehoord dat het bellen van nummers werkt :puh:

Als je de woorden op je telefoon intoets met 1999 ervoor krijg je ook exact weer de telefooncheats. Intypen van woorden gaat veel sneller en makkelijk en verschijnt zo ook op WikiGTA :)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Wat is elke letter dan als nummer? Is dat gewoon het nummer in het alfabet?

Misschien weten alleen mensen nog die vroeger oude telefoons hebben gehad en daar vele SMSjes op hebben geschreven.

Maar via T9 moest je dan de letters invoeren door de juiste cijfers in te toetsen die bij de letter horen. Afhankelijk van je telefoon moest je dan meerdere keren drukken voor de goede letter (drie keer 2 toetsen voor letter c) of begreep hij automatisch welk woord je bedoelde:

post-1-0-95363300-1429106748.jpg

Ook op veel smartphones en de telefoons in GTAV staan de bijbehorende letters bij de cijfers.

Uit bijvoorbeeld het woord LIQUOR krijg je bijvoorbeeld 547 861. Zet daar 1 999 voor en je hebt een telefoonnummer voor GTA5. Door in GTA5 het nummer 1 999 547 861 te bellen wordt je dus dronken.

Maar op ~ (links bovenaan op toetsenbord drukken) en dan het woord LIQUOR invoeren en op enter drukken is dus veel makkelijker. puh2.gif

Grappig dat R* meerdere methodes heeft ingevoerd voor het invoeren van cheats. De telefoonnummers werken waarschijnlijk ook in de consoleversies maar dat moet ik nog testen.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...