Jump to content
Joriz

Bewerken van GTAV audio nu mogelijk met OpenIV!


gallery_1_5_38630.jpg

Goed nieuws voor mensen die de PC versie van Grand Theft Auto V willen modificeren. OpenIV krijgt steeds meer mogelijkheden om het singleplayer gedeelte van GTA5 aan te passen. Er komen steeds meer fantastische functies in deze handige tool. Vanaf nu is het ook mogelijk alle audio van Grand Theft Auto V aan te passen. Goed nieuws dus voor alle modders onder ons.

Maar ook zeker goed nieuws als je gewoon is in de bestanden van GTAV wilt neuzen en wilt luisteren naar alle in-game muziek van Grand Theft Auto V. smile3.gif

Er zijn ook een heleboel audiofiles te vinden die nooit zijn gebruikt in het spel. Lastig is te zeggen of dit plannen voor de toekomst zijn voor in GTAV en GTA Online of dat dit geschrapte ideeën zijn. Rockstar Games is namelijk heel goed met het achterlaten van bestanden die nooit zijn gebruikt. Ook is het soms lastig te bepalen of audiobestanden daadwerkelijk worden gebruikt aangezien je sommige dingen maar 1 keer bij een bepaalde submissie hoort.

De komende tijd zullen er aan de hand van deze audiobestanden dus weer genoeg theorieën bestaan van mogelijke DLC's en andere mogelijke plannen voor GTAV. puh2.gif



Een kleine tutorial hoe je het geluid van GTAV aanpast

De nieuwste versie van OpenIV is nu te downloaden via de website van OpenIV.com. Met deze tool is het ook mogelijk om Max Payne 3 en Grand Theft Auto IV aan te passen. Mocht je zelf aan een mod werken of vragen hebben over modding dan ben je welkom in ons GTA modding forum.

Bron: OpenIV

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...