Jump to content
  • Sign Up
GTAGames.nl
Sign in to follow this  
Joriz

Bewerken van GTAV audio nu mogelijk met OpenIV!


gallery_1_5_38630.jpg

Goed nieuws voor mensen die de PC versie van Grand Theft Auto V willen modificeren. OpenIV krijgt steeds meer mogelijkheden om het singleplayer gedeelte van GTA5 aan te passen. Er komen steeds meer fantastische functies in deze handige tool. Vanaf nu is het ook mogelijk alle audio van Grand Theft Auto V aan te passen. Goed nieuws dus voor alle modders onder ons.

Maar ook zeker goed nieuws als je gewoon is in de bestanden van GTAV wilt neuzen en wilt luisteren naar alle in-game muziek van Grand Theft Auto V. smile3.gif

Er zijn ook een heleboel audiofiles te vinden die nooit zijn gebruikt in het spel. Lastig is te zeggen of dit plannen voor de toekomst zijn voor in GTAV en GTA Online of dat dit geschrapte ideeën zijn. Rockstar Games is namelijk heel goed met het achterlaten van bestanden die nooit zijn gebruikt. Ook is het soms lastig te bepalen of audiobestanden daadwerkelijk worden gebruikt aangezien je sommige dingen maar 1 keer bij een bepaalde submissie hoort.

De komende tijd zullen er aan de hand van deze audiobestanden dus weer genoeg theorieën bestaan van mogelijke DLC's en andere mogelijke plannen voor GTAV. puh2.gifEen kleine tutorial hoe je het geluid van GTAV aanpast

De nieuwste versie van OpenIV is nu te downloaden via de website van OpenIV.com. Met deze tool is het ook mogelijk om Max Payne 3 en Grand Theft Auto IV aan te passen. Mocht je zelf aan een mod werken of vragen hebben over modding dan ben je welkom in ons GTA modding forum.

Bron: OpenIV

Share this post


Link to post
Share on other sites
GTAGames.nl

Recommended Posts

MidnightMayhem

Leuk dat de modding community toch steeds weer steeds een stapje dichter bij het aanpassen van modellen komen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Big Boss

Nice. Ik ben even aan het kijken geweest en ik vind meteen left-overs van GTA IV. :puh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...