Jump to content
Joriz

Daniel Radcliffe praat over Grand Theft Auto-film!


gallery_1_5_17807.jpg

"Grand Theft Autos Expelliarmus"

Afgelopen zaterdag was Daniel Radcliffe (Harry Potter) aanwezig op een conferentie in San Diego, hier mocht hij het een of ander pluggen bij de pers. Gelukkig was de dame van IGN, die hem mocht interviewen, zo slim om het over de beruchte dramafilm te hebben, die de BBC over Rockstar Games maakt.

In het interview zegt Daniel Radcliffe een Grand Theft Auto-fan te zijn en met name dan van GTA Vice City smile3.gif

Tevens probeert de hyper Daniel Radcliffe duidelijk te maken dat de film niet over Grand Theft Auto zelf gaat, maar over het bedrijf achter Grand Theft Auto. In de film speelt Daniel Radcliffe namelijk de rol van GTA's creatief genie Sam Houser (de directeur van Rockstar Games) en hoe Rockstar de strijdt aan moest gaan tegen (ex)advocaat Jack Thompson ten tijden van de Hot Coffee mod.

Ook komt in het interview de rechtzaak die Rockstar Games tegen de BBC heeft gestart naar voren. Rockstar Games heeft namelijk geen enkele toestemming voor de film en gebruik van namen/logo's gegeven en lijkt het vervelend te vinden dat ze op geen enkele manier bij de film zijn betrokken. Volgens Daniel is de rechtzaak dan ook een misverstand en denkt hij dat het wel goed komt. Aangezien het de afgelopen weken zeer stil is geweest over deze rechtzaak is de kans aanwezig dat Rockstar Games en de BBC tot een overeenkomst zijn gekomen (laten we hopen).

Het complete interview met Daniel Radcliffe is in de onderstaande video te zien:

Helaas geeft het interview nog geen enkele bevestiging dat de film ook daadwerkelijk gaat worden uitgezonden. Zodra er meer details bekend worden gemaakt over de film of over de lopende rechtzaak zal er natuurlijk een nieuw nieuwsbericht volgen op GTAGames.nl. smile3.gif

Bron: IGN

Bron foto: Gage Skidmore

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Ik moet zeggen: het blijft een interessant geval, deze film. Daniel Radcliffe, het ontbreken van Rockstars medewerking/toestemming, maar een o zo interessant concept. Ben benieuwd wat dit wordt.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...