Jump to content

[ENG] Barclays Premier League 2015-2016


TekaLoca

Recommended Posts

Ik heb vandaag een beetje zitten kijken naar het duel tussen West Ham en MUFC. Het was een bijzonder duel voor de thuisploeg, aangezien ze hun stadion, het Upton Park, na 112 jaar gaan verlaten. Erg sensationele match met een geweldige ambiance! Mooi om te zien dat de spelers hun toeschouwers nog een winst weten te bezorgen bij deze beladen wedstrijd. Nooit meer gaan we dit daar horen:

Los van hoe mooi het allemaal was voor West Ham United, is het diep triest om te zien dat LvG gewoon nog steeds geen voetballende ploeg weet neer te zetten :7 Het lijkt helemaal nergens op en ze mogen van geluk spreken dat ze niet met veel meer hebben verloren.. Te bedenken dat een ticket voor de CL gewoon voor het grijpen lag.

Jammer dat de wedstrijd een beetje overschaduwd werd door het incident voorafgaand aan de wedstrijd.. Verder kan ik er enorm van genieten dat United volgend seizoen de Europa League in gaat :puh:.

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 88
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • MegaPilot

    31

  • JasonStatham

    14

  • TekaLoca

    8

  • Dutchy3010

    7

Jammer dat de wedstrijd een beetje overschaduwd werd door het incident voorafgaand aan de wedstrijd.. Verder kan ik er enorm van genieten dat United volgend seizoen de Europa League in gaat puh2.gif

Het is jammer inderdaad, maar dat soort dingen gebeuren nou eenmaal. Mooi van LvG dat hij nog vertelde na de wedstrijd dat het geen smoesje mocht zijn, komt er toch zo nu en dan wat zinnigs uit bij die vent :klap:

Vandaag weer een leuke match met Liverpool-Chelsea en opnieuw een screamer van Eden:

https://www.youtube.com/watch?v=S_UODHPhDb4

Wat een techniek en wat een heerlijk geplaatst balletje!

Ben benieuwd wat al die Nederlandse spelers gaan doen nu Newcastle is gedegradeerd. Het zijn er toch wel 5 als ik me niet vergis :puh:

Janmaat, Wijnaldum, Anita, Siem en Krul :cab:

Link to comment
Delen op andere websites

Los van hoe mooi het allemaal was voor West Ham United, is het diep triest om te zien dat LvG gewoon nog steeds geen voetballende ploeg weet neer te zetten emo.gif

Dat zeg ik al van bij z'n aanstelling, maar goed..
Link to comment
Delen op andere websites

Nu weten we wel wat voor een voetbalorakel jij bent. Vind het zonde voor Wijnaldum, hoort in de subtop van de BPL te voetballen. Hoop dat hij naar een club als Liverpool gaat.

Bewerkt: door KaiSkillzz
Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...

Nu weten we wel wat voor een voetbalorakel jij bent.

Ik ben helemaal geen orakel. Een objectieve blik op het spel van Nederland tijdens het WK van 2014 en een objectieve blik op het spel van United in het begin van LVG z'n periode en je kon deze "voorspelling" meteen doen. Resultaatvoetbal kan werken tijdens een knock-out tornooi, maar een landstitel zul je er niet mee winnen. En nee, Chelsea speelde helemaal niet een gans seizoen resultaatvoetbal vorig jaar, die speelden soms resultaatvoetbal, maar vaak waren ze ook flitsend met Fabregas, Hazard en Costa(bvb de 6-2 tegen Everton).

Maar tijdens het WK was kritiek op het voetbal van Nederland gelijk aan haten hier, dusja. emo.gif

Bewerkt: door MegaPilot
Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 maanden later...
  • 1 maand later...
  • 2 maanden later...

Ik hoop dat Leicester zich nog een beetje kan herpakken. Daarnaast hoop ik dat Liverpool de titel kan pakken, maar ik acht de kans groter dat Chelsea hem gaat pakken.

Er is geen BPL-topic van dit seizoen, zie ik...

Bewerkt: door aron24
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...