Jump to content
Thundercover

GTA Online Lowriders update nu beschikbaar!


De Lowriders update voor GTA Online is vanaf nu te downloaden voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De update wordt automatisch gedownload en voegt Benny's Original Motor Works, twee nieuwe voertuigen en verschillende kleinere updates en verbeteringen toe aan het spel.

gallery_13783_45_72844.jpg

Benny's Original Motor Works is een nieuwe locatie in de wijk Strawberry (ten zuiden van de Olympic Freeway) en geeft je de mogelijkheid om Lowrider-modificaties op je auto toe te passen. Dit geldt voor zowel de nieuwe Declasse Moonbeam Van en de Willard Faction, als voor vier andere klassiekers die al in-game zitten. Tot de mogelijke combinaties behoren hydraulische systemen, motoren, stuurwielen, velgen, banden, claxons, eigen paint jobs, en veel meer, naast dat de Declasse Moonbeam Van ook nog eens de mogelijkheid geeft om wapens af te vuren vanuit de achterkant.

Alsof dat nog niet genoeg is zijn er ook nog eens acht nieuwe missies van Lamar toegevoegd die alles te maken hebben de Lowrider scène in Los Santos. Om de Ballas en Vagos te verslaan kun je nu ook gebruik maken van de nieuwe Machine Pistol, Machete, en nieuwe luxueuze uitvoeringen van onder meer de Special Carbine en Assault SMG. Allemaal op te halen bij de opnieuw ingerichte Ammu-Nation. Maar misschien lukt het ook wel op de manier die we in GTA San Andreas al zagen dankzij Cesar Vialpando.

Nieuwe modi

Naast de toevoeging van lowriders zijn er ook enkele nieuwe modi toegevoegd:

  • Keep the Pace - Race met een minimale snelheid over een parcours met jumps en obstakels. Als je te langzaam rijdt, explodeert je wagen.
  • Offense Defence - De twee Runners van een team proberen als eerste het einde van een parcours te halen, terwijl de twee Protectors in snellere en krachtigere wagens de Runners van andere teams uit te schakelen en hun eigen Runners te beschermen.
  • Relay - Een estaffete-race waarin spelers een ronde moeten afleggen alvorens hun teamgenoot aan te tikken die hetzelfde moeten doen.

Om deze update te vieren is het maximaal aantal aan te schaffen properties niet alleen opgeschroeft naar vier, maar krijg je tot zondag 25 oktober ook nog eens 25% korting op je volgende aanschaf van een property met een garage voor 10 auto's, zodat je meer dan genoeg ruimte hebt voor je nieuwe lowriders. Je aankoop moet wel 'gekwalificeerd' zijn, dus een geverifieerd e-mailadres bij Social Club, aangemeld bij de Rockstar Mailing List en list van een Social Club Crew. Mocht je dat laatste nog niet gedaan hebben, dan heeft de GTAForum.nl Crew altijd een plekje voor je vrij.

gallery_13783_45_181187.jpg

Scene Creator

De Director Mode van de Rockstar Editor is uitgebreid met de Scene Creator, waarin je eigen instellingen voor het opnemen van je clips kan toevoegen. Meer dan 200 objecten zijn beschikbaar om te positioneren (en op te blazen) waar je maar wilt. Je kan tot vier scènes opslaan om ze opnieuw te gebruiken wanneer jij wilt.

En meer...

  • Nieuwe kleding, haar, tattoos en accessoires.
  • Personal Vehicle Remote - Open je kofferbak, deuren of dak op afstand via het Player Interaction Menu. Tevens kan je de motor, lichten en radio op afstand bedienen.
  • Wapen pick-ups in freemode - 200 verschillende locaties in Los Santos en Blaine County waar je wapens kunt oppakken.
  • Performance modificaties zijn nu beter beschikbaar door ze zowel via rank als race-overwinningen vrij te spelen.
  • Destroy Last Place - Een nieuwe optie voor races waarbij de wagen van de nummer laatst in de race op vaste tijdintervallen (elke ronde of elke 15/30/60 seconden) explodeert.
  • Extra wapens in de Creator - Alle wapens die niet gelimiteerd worden door tijdsgebonden evenementen zijn te gebruiken in de Creator.
  • Quick Ammo Restock - Herlaad je wapens direct vanuit het Player Interaction Menu.
  • Nieuwe kleur voor je crew: parelmoer (pearlescent).
  • Nieuwe acties voor je speler via het Player Interaction Menu: Chicken, Chin Brush en No Way.
  • Verbeterde opties voor de muis bij de PC-versie. Wissel tussen Roll/Pitch en Yaw/Pitch bij het gebruik van de muis bij het vliegen.
    New Player Actions: Three new player actions will be available via the Player Interaction Menu: Chicken, Chin Brush and No Way.

Wat vind jij van de nieuwe update? Laat het hieronder weten en deel je creaties met andere leden in het GTA Online forum!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Is het jullie opgevallen sinds de Low Rider Update is gekomen dat er aardig wat kleine dingentjes veranderd zijn aan GTA Online

Ik speel nu aardig wat missie's om weer wat geld binnen tehalen om dat ik aardig wat geld heb besteed aan me low riders

Zo als je nu een missie doet en er auto's achter je aankomen vel groen zijn geworden

Dat er zo als bij de missie "Time to get away" de persoon die je naar het vliegveld moet brengen de heli er niet staat

Er in verschillende missie's waar gas flessen/gas tanken inzitten die er ook niet meer zijn

Er in verschillende missie's heel veel dozen die in missie's zitten er niet meer in zitten

Er dus heel veel kleine dingentjes veranderd zijn

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Hallo Swede Domon

Als jij dus zo als je zegt "interiors, engine bays, woofers etc." wilt installeren op je auto moet je dus de Low rider upgrade op je auto zetten anders kan je niet de zo als jij dus wil "interiors, engine bays, woofers etc." op je auto zetten

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...