GTAGames.nl
Log in om dit te volgen  
Volgers 0
Thundercover

GTAForum Awards 2015 - Award-Badge Contest

3 berichten in dit onderwerp

Voor de GTAForums Awards 2015 zijn we op zoek naar een "Award-badge" die de winnaars van de verschillende awards in hun signature en hun profiel kunnen dragen (inclusief de winnaar van de Award-badge competitie zelf natuurlijk!).

Wij gaan dit bepalen met behulp van een speciale graphics contest. Omdat deze contest parallel moet lopen aan de GTAForum Awards 2015 verkiezing, volgen we hiervoor afwijkende regels t.o.v. de regels voor normale graphics contests op deze forums.

Regels:

  • Ontwerpen moeten uiterlijk 8 december via PM naar Thundercover gestuurd worden worden (NIET IN DIT TOPIC!!). Deze deadline is dus een paar dagen later dan de deadline van het nominatietopic.
  • Formaat 150x150 pixels.
  • Maximaal 100 kb.
  • Voorzien van teksten: GTAForum Awards 2015, categorie en naam-van-winnaar. Houd rekening met langere namen van categorieën en leden. De langste categorie-naam qua aantal tekens dit jaar is Beste GTA Online-kenner.
  • Je mag maximaal 2 ontwerpen insturen.
  • Als je een ontwerp inzendt, moet je bereid zijn om later ook alle badges voor de winnaars te maken in de dagen na de stemronde, voorzien van de goede categorie en naam.

Op 12 december worden de beste award badges in de stemronde meegenomen.

Nogmaals, de inzendingen moeten dit jaar via PM worden gestuurd. Dus niet in dit topic zoals in sommige voorgaande jaren!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites
GTAGames.nl

Er is een wijziging aangebracht in de regels. De award-badge mag vanaf dit jaar 100 kb zijn in plaats van de 50 kb van voorgaande jaren. Dat zou meer en voldoende ruimte moeten geven voor het maken van de meest prachtige award-badges. :)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Vergeet niet dat je nog altijd een award-badge kan insturen! Dit kan nog tot en met morgen (dinsdag 8 december) via een PB naar mij.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites
Guest
Dit onderwerp is gesloten.
Log in om dit te volgen  
Volgers 0

  • Recent actief   0 leden

    Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.