Jump to content

Afscheid van een heldin


Thundercover

Recommended Posts

GTAGames.nl afbeelding
Er zijn van die mededelingen waarvan je denkt dat niemand die ooit zal schrijven. Dit is er helaas één van: Dutchy3010 heeft besloten haar taken als administrator neer te leggen.

Dutchy3010, ook wel bekend als Dutchy, Jet, TurboJet, DJ Jet, registreerde zich bijna tien jaar geleden op 19 januari 2006 op het forum. Ze viel al direct op door haar enthousiasme en activiteit. Zo werd ze door Jowx bij The Oceans gevraagd voor het opzetten van Oceans Weekly News, waarvan ze meer dan 100 edities hoofdredactrice was. Later dat jaar werd ze moderator van de GTA San Andreas fora. Ook als moderator bleef ze hulpvaardig en enthousiast, wat haar een Forum Award voor Beste Moderator opleverde en een promotie naar Globale Moderator. Ondertussen stond ze ook met NandroDavids, .Levi. en GTA-Sheep aan de basis van het allereerste Jaarboek.

Wat ze in haar negen jaar crewlidmaatschap heeft gedaan is eigenlijk niet in één post te beschrijven. Zo begon ze met het modden van GTA en maakte daarbij samen met PatrickW internationaal naam met de modificatie Design Your Own Mission en de in-game contest Treasurehunt. Ze stak vele uren in WikiGTA, van de Trilogy via de Stories tot aan V. Ze was moderator van vele forums, waarbij die van San Andreas en Modding tot haar favorieten behoorden. Ze was jarenlang het gezicht van het admin-team, maar bleef ook in het rode jasje met liefde modereren naast het bijstaan van andere crewleden, het zoeken en aanstellen van versterkingen waar nodig, of gewoon lekker te posten. Geen wonder dat ze zowel met het aantal moderacties (11.170) als forumposts (12.670) ver boven wie dan ook staat. Nooit was ze te moe om verbeteringen te bedenken en activiteiten voor leden op poten te zetten, zoals multiplayer-events of chatavonden. Of ze besloot op compleet willekeurige momenten een wilde gedachte in de groep te gooien. Of te helpen met dingen waar ze eigenlijk geen verstand van bleek te hebben. Hoewel de dagen van Dutchy daardoor uit meer dan 24 uur leken te bestaan, is daar dit jaar door een nieuwe baan verandering in gekomen. Ze heeft daarom besloten om te stoppen als admin van het forum.

Dutchy, je hebt zoveel dingen gedaan en geregeld in zo'n ontzettend lange tijd dat ik er vast wel een paar vergeten ben om op te noemen. Maar opgenoemd of niet, namens iedereen die ooit met je heeft samengewerkt op welk vlak dan ook, ontzettend bedankt voor wat je in al die tijd voor het forum hebt betekend! _O_

post-13783-0-49400100-1448986596.png

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 44
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • SpacyColours

    2

  • Michael

    2

  • super_senne

    2

  • Sir_Ballas

    1

Top Posters In This Topic

Posted Images

What the fuck. Oké, dit zag ik absoluut niet aankomen. Zeer spijtig om te horen/lezen/zien dat je geen administrator meer bent. Uiteraard gaat het privé leventje voor en ik wens je dan natuurlijk ook alle succes met je baantje! Toch zal ik, en ik denk heel het forum, je gaan missen. Je inzet was fantastisch en je hebt zeer goed werk verricht. Projecten die nu nog steeds bekend zijn heb jij opgezet. Helaas dat het boegbeeld nu geen admin meer is. Maargoed. Ik hoop je natuurlijk nog vaak terug te zien in een ander jasje, ook is het maar eventjes per dag... Succes verder en bedankt voor alles. :)

Link to comment
Delen op andere websites

Ik weiger dit te accepteren nopompom.gif

Jet, je hebt veel voor mij betekend, zowel als admin als chat-partner op Skype. Vele goede gesprekken hebben wij met elkaar gehad. Jij was diegene die mij mijn eerste promotie gaf, zo ook mijn tweede en mij ook nog eens keihard fopte met de aankondiging van Moderator (traditie). Naast dit alles, was jij mijn 'leider' bij The Oceans. Samen hebben wij er veel tijd ingestoken om The Oceans 2.0 goed te laten verlopen. Dit is dan ook gebeurd, totdat het een project werd. Ook dit accepteerden we samen. Nu zie ik je niet meer in je rode jasje, en dat wordt even wennen.

Ik wens je veel succes met je baan, je huisje en je verdere privé leven. Je weet me te vinden wanneer je weer gezellig wilt chatten.

Huilen dit.

Link to comment
Delen op andere websites

Nooo! Why! Dit was wel op 'n hele onverwachte moment.. Jammer dit, aan de andere kant is het natuurlijk wel begrijpelijk waarom je stopt.

(Ik ben.. ehm.. op het moment tijdelijk stomverbaasd over dit.) Véél succes in het verdere leven, en hopelijk kom je zo nu en dan eens even langs. Tot ziens. Overigens blijven d'r steeds minder én minder crewleden over.. :erm::-(

Bewerkt: door .PhoeniX.
Link to comment
Delen op andere websites

Weet niet goed wat ik moet zeggen. Ik kan hier een lijstje neerpleuren met alles wat je hebt betekent voor het forum, maar daar weet jij meer over dan iedereen.

Heel spijtig, maar het was het laatste jaar al duidelijk dat je interesse elders lag. Bedankt, maar vooral succes met alles wat je nog buiten het forum te wachten staat!

Link to comment
Delen op andere websites

Eeuwig zonde. Dit hadden we zeker niet zien aankomen en slaat dan ook in als een bom. Een icoon voor het forum die zomaar stopt, waarom? Bedankt voor alle goede dingen die je het forum hebt gebracht. Bedankt en tot ziens Jet! :cya:

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...