Jump to content
Bassieboy35

Selfies nu ook te gebruiken als Social Club Avatar!


Vandaag is de Executives & Criminals update uitgekomen. Zo zijn er onder andere meer huizen te koop, namelijk die in Vinewood Hills. Verder zijn er ook nieuwe wapens en auto's bijgekomen en je kan nu je eigen baas worden door bodyguards in te huren. Naast de update heeft Rockstar Games ook nog wat aangepast op Social Club. Met de Snapmatic functie is het nu mogelijk om je Selfies, die je in GTA V of GTA Online gemaakt hebt, te gebruiken als Avatar op Social Club.

Hoe doe je dat precies?

Eerst ga je naar Social Club. Vervolgens log je in en klik je bij je profiel op Settings. Daarna ga je naar Avatar, dan kom je op een pagina terecht met categorieën en de keuze uit een bepaalde avatar. Vanaf nu staat er een nieuwe categorie bij, namelijk: Snapmatic Selfies And Mugshots. Als je op deze categorie klikt kan je nu kiezen uit je gemaakte selfies en portretfoto's.

med_gallery_123064_235_288766.png

Let wel: Foto's die vóór mei 2015 zijn genomen, moeten overnieuw worden genomen. Deze zijn namelijk niet meer meegenomen en worden dus niet getoond. Ook is het even belangrijk om te weten dat foto's met zogeheten meme tekst niet gebruikt kunnen worden als Avatar.

Bron: Social Club Messages

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...